2020.09.16 13:23 (prieš 5 m.)
Pas mane tokia situacija, kad prosenelė nori dažnai matyti vaiko nuotraukas. Gyvename netoli viena kitos, bet ne dažnai atvažiuoju. Vaikas ne kaip jaučiasi kituose namuose, ten nervingas būna. beveik nemiega.
Taigi siunčiu vis nuotraukas tetai, kuri gyvena su prosenele. Tai jau kiek komentarų išgirstu iš jos, bet nekreipiu dėmesio jau, nes išprotėčiau
Nusiunčiu vaiką su naujais naktiniais,tai kodėl vaikas ne kojinių? Nusiunčiau video, kur laiko naują vibruojantį žaislą, tai ar tas žaislas vos nenužudys vaiko? Gi prie širdies vibruoja. Ir taip pasaka be galo.
Dar klausia ar neauga dantys. Sakau, kad dar nesimato. Tai sako, oi palauk kaip bus blogai, kai augs, vaikas bus nervingas, nukandžios mane (suprask apie krūtinę čia). Jau atrodo tokia žinovė apie vaikus, nors pati net neturi jų.
Porą kartų per savaitę porai valandų į namus ateina svetimi žmonės (kineziterapeutė ir pan,), tai sužinojus mane pradėjo terorizuoti skambučiais ir litanijas rašyti į mesenger'į, kad jau tuoj korona susirgsime, kaip neatsakingai. Sako kam tos mankštos, nieko nereikia forsuoti, nors nieko nežino nei apie kūdikių mankštas, nei apie mano vaiko fizinę būklę. Sakau, o tai ko tada pati eina į Maximą, kai yra Barbora, kuri pristato dabar be eilių ir dar pristatymas nemokamas perkant tik už 20 eur. Nors pati priklauso rizikos grupei, nes serga diabetu. Išvis išprotėjus dėl tos koronos ji, o kad taip savo sveikata rūpintusi kitais aspektais (nesportuoja, valgo per daug ir ne patį sveikiausią maisto, dėl kurio išsivystė diabetas).
Kažkaip prieš vaiko gimimą nemaniau, kad tiek nenormalios kritikos sulauksiu ir kišimosi. Bet nuotaikos geros, tai dažniausiai tik nusijuokiu dėl tokių kalbų