jeansgirl parašė:
na Rokui mokykla reguliariai trunka nuo 9 val ryto iki 3.15 kiekviena diena, tuo tarpu jie turi laik ir pietums, ir pazaisti, ir pamokoms, kol buvo silta, turejo regbi po pamoku (nes welsas pamises del regbio, taip kaip mes del krepsinio) dar su mokykla i plaukima vazinejo tris savaites kasdien, bandem kung fu lankyt, taciau dar buvo siek tiek per mazas. as ir galvoju apie futbola, taciau nera cia arti musu niekur arti...turbut vel leisiu i baiseina naujai sesijai, nes gyvenam salia baseino. o siaip jis pas mane profesorius biski, sieno s zemelapiais nukabintos, saules sistemom ir planetom... dabar aistra turi auginti kristalusnu jis toks savotiskas pas mane, sako - as moksliukas ir tuo didziuojuos, juk geriau but moksliuku negu buku
![]()
jo svajone tapti isradeju kokiu nors
draugu aplink namus neturim, bet turim keleta draugu lietuviuku, tai susibegam retsykiais
oho koks saunuolis
nuostabu. Mano Deivida irgi labai domina planetos, kosmosas ir pan. bet as daug neturiu ka su juo pakalbeti sia tema, nes mazai ka ismanau
tai gelbeja tevelis
O kompe kiek nusimano
baisu. sakau bus kompiuterastas (kaip ir mano brolis) matyt.

o dar ir padet truputi gali
. Bet kai mazesnis skirtumas, tai vaikiukai auga kaip draugai, pazaisti gali, pasipykti...ir tevelius apkalbeti