2012.03.21 11:09 (prieš 14 m.)
murmule parašė:
labas vakaras. na tuo gimnastikos kamuoliu ir aš gundausi. nes nulaužt savo merginą miegui eina tik stačią. sūpuojant, ant lovos spyruokliuojant. tai ant kamuolio manau būtų žymiai geriau, ir nugarai lengviau. tik va, gundausi pirkt gruoblėtą, su atsikišimais, man jis toks mažiau slystantis atrodo. stengiuos dabar pagalvot, apgalvot, o tai dažniausiai aš nusiperku, tik po to pagalvoju
LAba ryta. Norejau pasidalint savo patirtim su uzmigdymu sokinejant ant kamuoliuko. Mums tai atrode kai didziausias isradimas. Leliukas verkia, tik pasokinejam vel ramu, o dar po keliolikos suoliuku uzmiega. Bet laikas ejo ir jau nebeuzteko tik keliolikos minuciu sokinejimo. Reikedavo ir auksciau ir ilgiau. Daugiau mano ir net vyro nugaros isiskaudedavo, nei kojos pasportuodavo. Nepasitvirtino mums sis migdymo budas. labai mergaite prie judesio priprato. Kai tik po tokiu sokinejimu i lovyte paguldydavom ji iskart kaip koks jungiklis akeles pramerkdavo.
Aisku, ir dabar dar ne pyragai su tuo pacios uzmigimu. Reikia jai dar kol kas is sono pagalbos, kad tranzuotusi i miegeli. Bet kartais ir ta pagalba ir isikisimas; daugiau bedos nei naudos. Buna iki 45 min supuoji kol iminga, o ji tik 45 min numiega ir viskas. Tai taip ir nepastebi kaip prabega dienos miegamajame. Bet suprantu, is tokiu dalyku dazniausiai isaugama.