Ritata parašė:
MAMOS KURIOS MAITINA KRUTIMI
ar visada vaikstote su liemenelem,ar nakciai nusiimat?nes as tai diena nakti esu su liemenele,man kazkaip trina spenelius rubai jei bunu be..
As jau nakciai pradejau nusiimineti.Seniau nusiemus pienas paprasciausiai begdavo prisilietus maikutei, o dabar jau nebe. o kad nebegtu is kito papuko, as paprasciausiai su delnu svelniai prispaudziu speneli. Tereikia palaikyt kokia minute ir spaudima atleidzia ir nebebega peinukas.
Vada, kaip sekes?
Persimone, aciu uz pakartota video, matyt praziopsojau.
Del svorio, gal pasikartosiu, bet organizmas nera iki galo atsigaves, homronai nesusitvarke ir as nesiruosiu jo dar alint, ypac maitinant. Prisiziuriu, kad racione butu ivairios mesos, kruopu, kaskart darzoviu ar vaisiu. Bet uzsimanius neatsisakau ir keksiuko ar sausainiu. Va dabar ant kamuolio pasivolioju, tempimo pratimus padarau, is miesto gryztant namo geras kalnas yra, tai vezima uzstumt i ji laikau gera treniruote
Draugei va 8 men mergyte dabar, tai svoris pradejo kristi.
Vaitkuviene, labai gera, kad viskas issisprende
Tokie ivykiai padeda suprasti ir kitom akim pazvelgti i artima zmogu.
Sveikinimai menesiadienius svenciantiem
Zenka, gal pati ir torta kepei?
Linaadri, abai gerai augat, saunu
Dle miegelio, vakar mano mazoji pati uzmigo net du kartus
Viena karta ziuriu jau migdos ant ranku, paguldziau i lovyte, o ji sypsotis pradejo. Tai palikau, atsisedau salia ant lovos ir laukiu, kas bus. Ji kuites kuites, murmejo ir uzmigo
Antra karta lauke vezime pusiau gulomis buvo pasodinta, atsukta i mane. Matyt labai jau nuobodziai as ten kapsciausi tarp geliu, nes suniurnejo, as nuleidau vezimo nugarele ir ji iskart uzmigo
Aisku, vakare biski teko pazaist, bet svelniai palyginus. Man juokingiausia, kad ji guli guli, migdos, ir pradeda rekaut vos tik akys uzsimerkia
vasarele, saunuolis kantrusis Tavo sunus
Murmule, kamuoli pirk ne del migdymo, o del mankstinimo. Ula kaifuoja paguldyta, kol as ja kaip nors ten volioju