Dovile 1017 parašė:
man buvo krites hemoglobinas su pirmu nestumu tai geriau
Sitie super geri kazkada paauglysteje juos geriau ir va kaip vaikas buvo renimacijoje tai jam liepe nupirkti ju ir menesi gerti tai greitai atsistate kraujas
Dovile 1017 parašė:
man buvo krites hemoglobinas su pirmu nestumu tai geriau
Sitie super geri kazkada paauglysteje juos geriau ir va kaip vaikas buvo renimacijoje tai jam liepe nupirkti ju ir menesi gerti tai greitai atsistate kraujas
orkaite parašė:
ademonaisveikutia , o tai jus su vyru jau 8 metai kartu ?!! ogo !!!!
![]()
raimondai 71
pilvukas is ties ne mazs pas taves , gerokai uz maniski didesnis![]()
as girdejau toki fakta kad jeigu labai pykina , ten sunkei valgai ir t .t. per nestuma tai yra tikimybe kad vaikiukas gims turintis daug plaukuciu ir gali buti jau su dantukais . ot geras butu zysti tadaidomu ant kiek cia tiesa
orkaite mergyt labuka
matyt ne taip kazka surasius busiu, aba ne taip kazka supratai
su dabartiniu draugu mums tik birzeli metai sueina draugystes, neatsimenu ka as tau rasius ten esu
ademona parašė:
as ir i kursus ketinu nueiti, bet laukiu brangiojo, noriu temtis kartu![]()
nesciuju sportas ant kamuoliu vyksta apie valanda laiko antradieniais ir penktadieniais, 13 val. kaina uzsiemimo 10lt. tik vat nr neuzsirasiau, nes raso kad reikia paskambint uzsiregistruot, manau internete yra, bet as pirmadieni eisiu pas daktare, tai paziuresiu nr. galesiu parasyt, tai einam vadinas kita antradieni? kuriam kauno gale gyveni jei ne paslaptis? :)</blockquoteinam
![]()
as is Dainavos, o tu? tai jei nesunku, atsiusk ta Nr i AZ
![]()
Veroni parašė:
as is Panemunes
na ok, parasysiu pirmadieni, dar pasiklausiu kaip ten viskas vyksta
tai pas ka tu eini ten ? kas tave priziuri?
ademona parašė:
as is Panemunes![]()
na ok, parasysiu pirmadieni, dar pasiklausiu kaip ten viskas vykstatai pas ka tu eini ten ? kas tave priziuri?
aciuka. as pas Maciulaitiene, o tu pas kuria?
Veroni parašė:
aciuka. as pas Maciulaitiene, o tu pas kuria?![]()
as pas Babiliute
Raimonda0701 parašė:
tiesa sakant ir as neprisimenuNa as esu is suvalkijos, Marijampoles raj.tokiam kaimelyje gyvenu
na tiksliau gyvenau, db kartu su vyru jau apie tris metus Norvegijoje gyvenam
Sio menesio gale turetume grizti i lt paatostogaut ir pasirodyt busimiems seneliams
![]()
O valgyt tai galvoju gal koki cukinijos ir maltos mesos apkepa daryti, jei neaptingsiu
As cia viena diena radau faina receptuka kaip pasidaryti bandeliu su varske, bet nemoku iskildinti teslos normaliai, kartais gaunasi kartais ne
![]()
labuka
kokiam mieste norvegijoj gyvenat?
Raimondziukas parašė:
labukakokiam mieste norvegijoj gyvenat?
![]()
Labukas
as ir rogalando, is Nærbø miestelio. O tu irgi Norvegijoje esi tiesa, kur gyvenate?
liniuxs parašė:
Labas merginos kaip jūs visos besilaikot, kaip jūsų pilvūzai laikosi kaip seniai čia bebuvau bet va išėjau jau atostogų o po to jau į dekretą valio ir darbai bus baigti. Kiek jūs čia prirašiusios o siaube vis užeidavau paskaitinėju bet pati rašyti kažkaip laiko pritrūkdavau nu manau kad dabar dažniau papliupsiu ir aš su Jumis. Kas geresnio kas ko laukiat aš tai laukiu mergaitės
As taip pat mergytes
Gal varduka jau esi sugalvojusi?
Raimonda0701 parašė:
Labukasas ir rogalando, is Nærbø miestelio. O tu irgi Norvegijoje esi tiesa, kur gyvenate?
ombo saloje jei tokia esi girdejusi
cia uz stavangerio
norvegijoj zadi gimdyti?
15 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai