Dovile__ parašė:
lauksim is jusu ziniudb jau mum liepe registruotis kmuk i raidos kab
![]()
Būtinai pranešiu
mes ryt į klinikas važiuojam, pas ortopeda. Tikiuosi viskas bus gerai
Dovile__ parašė:
lauksim is jusu ziniudb jau mum liepe registruotis kmuk i raidos kab
![]()
Būtinai pranešiu
mes ryt į klinikas važiuojam, pas ortopeda. Tikiuosi viskas bus gerai
agniuke24 parašė:
liabukasas ir prisidedu i jusu kompanija
![]()
Labas
jolivalu parašė:
Būtinai pranešiumes ryt į klinikas važiuojam, pas ortopeda. Tikiuosi viskas bus gerai
![]()
Mums taip pat reikia vaziuoti i klinikas darytis klubu echoskopija. O penktadieni vaziuosim i poliklinika pasisverti,pasimatuoti ir pasiskiepyti
Mergaites,noriu jusu paklausti ar atpylineja jusu vaikuciai? Mano viena mergyte labai atpylineja,nors ja ir laikau ant ranku kol atsirugsta.
Mildda parašė:
mano dukryte labai smarkiai atpilinedavo, gal net geriau butu pavadinti isvemdavo. Tai mums tyrimus santariskese dare, bet nieko nerado. Ir taip tesesi iki kokiu 5-6men kol netik pienuka pradejo valgyti. Tad labai nepergyvenk, daznai taip buna ;)
Aciu,nuraminai mane
Kalbejau su gydytoja,tai ji man ta pati sake,ka ir tu.
nenusitraukineju,ima mano dvynes kruti,noret
usi net reciau...jau trys menesiai,tai ilgiausiai tris valandas istempia,kai bunam lauke...nežinau nei kiek suvalgo jos,nieko...bet užtenka,nes svoris normalus...dviejų menesių viena svėrė 5350,o kita 5 kilogramus...ir viena paaugo net dvylika cm per du menesius...dabar jau reikia eiti trečio mėnesio duomenims (;
Eegliukas parašė:
Labas mamytes![]()
Tik vakar kazkaip uzradau sita foruma, tai viska nuo pradziu iki galo perskaiciau![]()
![]()
gailiuosi kad seniau jo neradau![]()
Tai va, mano istorija tokia laukiuosi neidentisku dvynuku berniuku![]()
![]()
Gyvenu UK turiu planuota cp su pilna narkoze, nes negalo daug ligu su nugara turiu, sake leis nesioti jei viskas gerai iki 38 savaiciu, bet kai cia paskaiciau kad daug mamyciu prasidejo gimdymas 34 savaiciu, tai truputi sunerimau, nes taip noriu juos kuo ilgiau panasioti..![]()
Sveika, as taip pat gyvenu uk ir susilaukiau dvieju neidentisku berniuku
turejau CP planini. Bet isnesiojau be problemu iki 38 sav. As kiekviena minute nuo 34 sav tik kas suskausdavo is karto manydavau SAREMIAIIIIIIII
kokioje ligonineje tau darys CP? Man queens dare.
trevoras parašė:
nenusitraukineju,ima mano dvynes kruti,noretusi net reciau...jau trys menesiai,tai ilgiausiai tris valandas istempia,kai bunam lauke...nežinau nei kiek suvalgo jos,nieko...bet užtenka,nes svoris normalus...dviejų menesių viena svėrė 5350,o kita 5 kilogramus...ir viena paaugo net dvylika cm per du menesius...dabar jau reikia eiti trečio mėnesio duomenims (;
Kaip greitai laikas lekia,atrodo nesenai pagimdet,o jau jusu mazylem 3men
As taip pat maitinu krutimi,tai net nzn kiek jos suvalgo. Beje,kokia jusu nuomone apie zindukus? Ar duodat savo mazyliams?
notaree parašė:
Sveika, as taip pat gyvenu uk ir susilaukiau dvieju neidentisku berniukuturejau CP planini. Bet isnesiojau be problemu iki 38 sav. As kiekviena minute nuo 34 sav tik kas suskausdavo is karto manydavau SAREMIAIIIIIIII
kokioje ligonineje tau darys CP? Man queens dare.
Man craigavone darys, as gyvenu siaures airijoj istiesu
bet ji priklauso UK
na man db jai sumaudzia pilva tai iskart manau kazkas irgi netaip
13 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai