Angel-a parašė:
nuu nesu nestukereiks nuimt salin o man taip patogu skaiciuot oficialios viengungystes dienas
![]()
Aaa va ka reiske tos 29sav
nu pamaciau ir galvoju oho kokie darbstuoliai
Angel-a parašė:
nuu nesu nestukereiks nuimt salin o man taip patogu skaiciuot oficialios viengungystes dienas
![]()
Aaa va ka reiske tos 29sav
nu pamaciau ir galvoju oho kokie darbstuoliai
pažaduk parašė:
Mamos padekit, patarkit, prasau, ar kam nors dar taip yra, kad vaikutis milijona kartu nakti keliasi, na ne milijona, bet maziausiai 5 - 6 kartus! Seniau taip nebud…
mums tas pats buvo 3savaites
dabar lyg praejo jau keletas naktu keliasi 2,3 kartus, tikiuosi nepadaznes....
as irgi duodavau vis arbatytes pagert, stengiausi kad silta butu. Truputi atsigeria ir toliau uzmiega, tada uz valandos vel keliasi, idedu soske, apverciu ant kito soniuko ir vel miega, kita nubudima vel arbatos. O jei issibudina ir zurkauja stipriau tai ant ranku panesioju, paglostau, nusiramina ir vel guldau. Taip buvo lb sunku, galva plyso, buvau issiblaskius, net nuotaikos ir jegu nebuvo diena zaist su vaiku, bet dabar jau lyg praejo
linkiu ir jums greiciau pereiti si nelengva laikotarpi
Butterfly_ parašė:
Reikia gi kazka + veikti, ne tik valgyti...maciau laida apie zindymo karolius kazkada, tai ten turbut geras daigtas, kad ausyciu nedraskytu, tuos tampytu
As nusinerus esu ie nieko gero tik demesi blasko, nes nori zaisti ragauti
pažaduk parašė:
Mamos padekit, patarkit, prasau, ar kam nors dar taip yra, kad vaikutis milijona kartu nakti keliasi, na ne milijona, bet maziausiai 5 - 6 kartus! Seniau taip nebud…
Mes naktį ir dažnai bundam tik pienuko patraukt, gydytoja sakė, kad tiesiog mamytės pasiilgsta. Kai atsikelia tik 3 kartus skaitos mažai kėlės, o jei tik du kartus atsikeliai iš vis pasaka būna. Pasistenkit diena pailsėt
Angel-a parašė:
nesamone bet gaila daug kur taip... nepasiulys jei neprasysi
Aš jau žinokit gailiuosi, kad nepaprašiau, nes vakar kvietėm greitąją - mažytė vakare pradėjo vemti, pasidarė nerami, ligoninėj padarė kraujo tyrimą, kuris rodo virusiuko pradžią..Dabar tik neišku ar šiaip pasigavo kur, nors esu linkusi manyti, kad gal čia nuo skiepų tokia reakcija (skiepą turėjom antradienį). Dar turėjau įtarimą, kad nepatiko bulvė, nes dieną prieš ėmėm ragauti. Naktį išmiegojom ganėtinai ramiai, rytoj eisim pas gydytoją.. Kol kas sakė neduoti vitamino D, bulvės ir naudoti virbulcol žvakutes..
zydryte parašė:
Aš jau žinokit gailiuosi, kad nepaprašiau, nes vakar kvietėm greitąją - mažytė vakare pradėjo vemti, pasidarė nerami, ligoninėj padarė kraujo tyrimą, kuris rodo vir…
Negulde jusu? Mes tai gulim 4 diena..
zydryte parašė:
Aš jau žinokit gailiuosi, kad nepaprašiau, nes vakar kvietėm greitąją - mažytė vakare pradėjo vemti, pasidarė nerami, ligoninėj padarė kraujo tyrimą, kuris rodo vir…
tai va kad negalima visko medikams palikt reikia paciam pakaulyt, o turetu but kitaip turetu gydytojai skirt demesi dideli tokiems dalykams ir atidziai sekt, bet kiek gydytoju tiek ziuriu tvarku.... vargsiuke mazute, sveikite greiciau
O mes siryt atsibudom su 38.2 temperatura
net nebuciau pasakius , kad mazius serga, nes linksmas labai, judrus , valgo noriai, nesloguoja, tik kakta karsta
tai ir suprask zmogau cia dantys, tridiene karstine ar virusas uzpuole
belieka laukt ir ziuret bloges ar ims gereti mum.
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai