lauritukas parašė:
va pasirodysime ir mes
Labai graži mamytė ir dailus pilvukas
lauritukas parašė:
va pasirodysime ir mes
Labai graži mamytė ir dailus pilvukas
OLlVlA parašė:
tei va, spinta yra smagus dalykas, gal net geriau uz komoda..
mes tai dabar darom remonta miegamajam, tai vyras darys sienine spinta ir ten bus vietos padaryta leliuko rubeliams kabinti
o komoda kitiems daigteliams vis vien reikalinga
ingusem parašė:
Labukas, pradejau ziurinet patalyne mazylei kokia pirkt ir neissirenku, nieko grazaus neranduKokia jus perkat?
![]()
pataliukus tai tokius issirinkau ir butent tos spalvos, man labai grazu tokios neutralios spalvos

laplaya parašė:
pataliukus tai tokius issirinkau ir butent tos spalvos, man labai grazu tokios neutralios spalvos![]()
va būtent šį komplektą ir aš žadu pirkt, ir spalva neutrali, nenervinanti, ir į tą komplektą daug kas įeina, tai žiūriu kasdien ir grožiuosi
tik dar neturiu lovytės tai ir pataliukų nepirkau
laplaya parašė:
pataliukus tai tokius issirinkau ir butent tos spalvos, man labai grazu tokios neutralios spalvos![]()
Labai grazu
Ir as kazko panasaus noriu, neutralaus, gal netgi baltos spalvos
Pirmagimei salotine patalyne turejau,tai sitai dukrytei noriu kardinaliai skirtingos
ritulskiene parašė:
va būtent šį komplektą ir aš žadu pirkt, ir spalva neutrali, nenervinanti, ir į tą komplektą daug kas įeina, tai žiūriu kasdien ir grožiuositik dar neturiu lovy…
man ir patiko tas, kad daug kas i kompliekta ieina
o spalva tikrai neerzinanti ir tinka tiek mergaitei tiek berniukui
OLlVlA parašė:
itruke lupu kampuciai yra gelezies trukumas. apie sita skaiciausi, kad nestukems galima www.vaistine.lt/Gelezis/Salus_Ltd/Floradix_skystos_gelezies_form/3439…
Aš dar galiu pasiūlyti štai šią geležies "bombą" www.sveikiproduktai.lt/katalogas/sultys-stiprus-kraujas-500-ml Pati jas vartoju ir geležies trūkumu nesiskundžiu. Tik įdomu ar ir kiek pakilo hemoglobinas po jų vartojimo.
laplaya parašė:
Aš tuos pačius jau seniai nusižiūrėjusi, net ir spalvą tą pačią:))) labai man jie irgi gražūs, super
Greta2014 parašė:
Aš tuos pačius jau seniai nusižiūrėjusi, net ir spalvą tą pačią:))) labai man jie irgi gražūs, super![]()
aš sakau čia super pataliukai, nėr kaip nepirkt
dabar susinervinau, pradedu galvoti jog viska reikia pirkti is karto, pamatai, patinka ir perki... dabar pamaciau, kad nebera tu loveliu, kurios man patiko.. raso isimtos is prekybos
dar nieko nesakyciau jei tik ta apie kuria vjs galvojau.. o dabar.. is 3 labiausiai patikusiu nei vienos..
parasiau jiems, gal dar bus galima kaip nors uzsakyti, ko labai tikiuosi.. tikrai nemaniau jog taip gali atsitikti
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai