blizgutisss591 parašė:
zinoma gali jausti jei nepirmas nestumas judesius gali oradeti jausti jau nuo 14 -15 nestumo savaites bet tik tiek kad jie vos jauciami![]()
![]()
nu tai as vos vos ir jauciu vyrui pasakiau o jis sako ar neperanksti
blizgutisss591 parašė:
zinoma gali jausti jei nepirmas nestumas judesius gali oradeti jausti jau nuo 14 -15 nestumo savaites bet tik tiek kad jie vos jauciami![]()
![]()
nu tai as vos vos ir jauciu vyrui pasakiau o jis sako ar neperanksti
vaivuteee parašė:
aciukaip pacios jauciates?
man antras nestumas bet tikrai kitoks nei pirmas, dabar buvo visko is lovos islipt negalejau, pikino baisiai, bet va dabar aciu diev…
man nestumas toks lengvas kad kartais galima pamirst kad esu
sirdute25 parašė:
man nestumas toks lengvas kad kartais galima pamirst kad esu![]()
saunu jums, mane va kazkaip dabar pradejo baime kankint del gimdymo.. zinau kad dar labai anksti apie tai galvoti bet va vis uzplaukia mintis kaip vel skaudes:DDDD. beje dar noriu paklausti ar jus turit ar esat turejusios isvarza po gimdymo?
vaivuteee parašė:
saunu jums, mane va kazkaip dabar pradejo baime kankint del gimdymo.. zinau kad dar labai anksti apie tai galvoti bet va vis uzplaukia mintis kaip vel skaudes:DDDD.…
as tai ne
sirdute25 parašė:
nu tai as vos vos ir jauciu vyrui pasakiau o jis sako ar neperanksti![]()
jei nebepirmo vaikelio laukiesi tikrai neperanksti
man paciai kartais atrodo kad judesius jauciu nes buna taip kad vaikutis sujuda tikrai pasijaucia , o gal cia tik mano vaizduotes vaisius bet vistiek paciai irgi nebepirmas
vaivuteee parašė:
saunu jums, mane va kazkaip dabar pradejo baime kankint del gimdymo.. zinau kad dar labai anksti apie tai galvoti bet va vis uzplaukia mintis kaip vel skaudes:DDDD.…
ne tu viena pagalvoji kaip ir vel skaudes
as daznai apie tai galvojiu
na bet nieko pagimdysim vaikelius pamatysim ir visi skausmai uzsimirs
3 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai