blizgutisss591 parašė:
kas susije su gimdymu saremiai man truko daugiau nei dvi paras. per saremius buvo nezmoniski skausmai vyras ligoninei netgi dainavo daina O DAKTARE PADEK UHU AHA :D…
man jau db baisu
bet stengiuosi negalvot aie tai..
blizgutisss591 parašė:
kas susije su gimdymu saremiai man truko daugiau nei dvi paras. per saremius buvo nezmoniski skausmai vyras ligoninei netgi dainavo daina O DAKTARE PADEK UHU AHA :D…
man jau db baisu
bet stengiuosi negalvot aie tai..
kojinyte26 parašė:
man jau db baisubet stengiuosi negalvot aie tai..
Nebijok kiekvienos gimdymas skirtingas tau bus kitaip nei man gal trumpiau gal ilgiau nera ko is anksto galvoti kad labai skaudes ir pacios saves itikineti
isitikinsi kad skaudes todel ir skaudes geriausia manau pozityviai kas bus tas svarbiausia vaikutis
pamatysi vaikui gimus skausmai dings kaip ir nebuve na bent jau man taip buvo
blizgutisss591 parašė:
Nebijok kiekvienos gimdymas skirtingas tau bus kitaip nei man gal trumpiau gal ilgiau nera ko is anksto galvoti kad labai skaudes ir pacios saves itikineti![]()
mama pasakojo,kad as gimiau labai greitai,tai as labai tikiuosi,gal ir man pavyks greitai
kojinyte26 parašė:
mama pasakojo,kad as gimiau labai greitai,tai as labai tikiuosi,gal ir man pavyks greitai![]()
![]()
tikekimes kad visoms cia viskas bus lengviau ir greiciau
tik tiek zinau kad mergaites yra lengviau gimdyti o berniukus sunkiau
blizgutisss591 parašė:
tikekimes kad visoms cia viskas bus lengviau ir greiciau![]()
tik tiek zinau kad mergaites yra lengviau gimdyti o berniukus sunkiau :)…
deja paneiksiu mita mano berniukai gime greit ir lengvai ;)
juoduke. parašė:
sveikos busimos mamytes jungiuosi prie jusu![]()
![]()
Sveika atvykus
Sveikos naujos mamytes
Mano gimdymas su saremiais nuo paguldymo i gimdykla truko 13 val. Siaip jau nera ten viskas taip baisu
o is tiesu jau rase viena mamyte, kai pamatai kudikeli visi skausmai baigiasi. Galiu patarti daryt Kegelio pratimus, nezinau ar jie labai veiksmingi, bet man padejo - neplysau, buvo tik nubrozdinimai
sakykit ar as cia viena tokia pamisus ar jus irgi karts nuo karto pasiziurinejate vezimeliu?
kazkaip atrodo labai sunku issirikt bus nes jei geri vezimeliai tai per sunkus o jei viskuom geri tai negrazus ar dar kas... as galvoju pradesiu dometis nuo anksciau kad nepulciau ieskot paskutine minute... bent zinosiu ko noriu
tas pats su naujagymiu vardukais atrodo niekaip neissirinksiu eh
uzvakar darem scana nors ne pirmas, bet cia Arijoje skaitosi man pirmas... vaikutis kietai miegojo ir nejo nufotografuot, tad teko lipt is echo lovos ir sokt, manksta daryt pilva judint kad prasibustu bet aisku mazylis toks tinginys kaip mama neatsikele
daktare liepe nueit i parduotuve nusipirkt gazuoto vandens arba dar geriau spraito kad butu ir burbuliuku ir cukraus, tai kaip mat atsikele mazylis
labai keista bet atsibudo
davesi jis ten kojytes bande tiest
va ir sirdute dave paklausyt
labai smagus buvo musu susitikimas
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai