kojinyte26 parašė:
man jau db baisubet stengiuosi negalvot aie tai..
nera tai taip baisu: motuse gamta taip sutvarke, kad viskas butu isgyvenama ir praeitu
kojinyte26 parašė:
man jau db baisubet stengiuosi negalvot aie tai..
nera tai taip baisu: motuse gamta taip sutvarke, kad viskas butu isgyvenama ir praeitu
juoduke. parašė:
beje turetumem gimti mano skaiciavimu kovo 14 o daktaru skaiciavimu kovo 17 per airiu patriko diena ir mano mylimiausios mociutes gimtadienitik seip noreciau ka…
ar turi ka pries avinus>?
Viksva parašė:
nera tai taip baisu: motuse gamta taip sutvarke, kad viskas butu isgyvenama ir praeitu![]()
zinau,kad mums bus viskas gerai,laukiu nesulaukiu kada galesiu pasimatyt su savo mazyliu...
kojinyte26 parašė:
ar turi ka pries avinus>?![]()
taip turiu
as pati avinas tai 2 avinai butu ohoho namuose
kojinyte26 parašė:
labas dienas mamyteska veikinejat? man tai tokia tavrkymosi diena snd,tik speju suktis
kaip sveikatytes jusu?paskokit ar jau kam matosi pilvukai? :r…
man tai gan nemazai matosi! cia daryta pries 2 savaites kazkur 
juoduke. parašė:
sakykit ar as cia viena tokia pamisus ar jus irgi karts nuo karto pasiziurinejate vezimeliu?kazkaip atrodo labai sunku issirikt bus nes jei geri vezimeliai ta…
as vos tik suzinojius kad laukiuosi pradejau ziurineti vezimelius zaisliukus lovyte ir visa kita taip norisi kazka pradeti pirkti kad sakes bet taip sunku issirinkti negaliu atrodo nublusiu
bet taip tik einant gatve uzmatau kokia kudikiu parduotuve uzsuktu ir ziurinejiu pora valandu atrodo issirenkti nueinu y namus vyra pasiimu atsivedu o cia bum jau nebepatinka
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2014-m-kovo-menesio-busimi-mamukai/page/476 gal dar kurios mamytes noresit prisijungti i uzdara grupele
blizgutisss591 parašė:
as vos tik suzinojius kad laukiuosi pradejau ziurineti vezimelius zaisliukus lovyte ir visa kita taip norisi kazka pradeti pirkti kad sakes bet taip sunku issirin…
tai va as ir lyg vieno noriu paskiau jau nebenoriu
nesurprasi, kadangi i parduotuves mazai uzsuku tai internete bent pasiziurineju bet nieko gero nerandu
man labiausiai prie sirdies emmulijanga bet jis rupuze labai sunkus nors man jo tampyt ir nereiketu
mes ir su vyru apsilankem vienoj parduotuvej abu labai keistai jautemes bet vezimeliu neissirinkom visi baisus pasirode
105 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai