2026.04.21 10:51 (prieš 1 sav.)
keliaujanti parašė:
Aš pagalvoju, kiek yra mamų, vargstančių su nevalgančiais vaikais. Kiek papildomo galvos skausmo ir streso. Ačiū Die, pas mus viskas ok.
Aš su pirmagime vargau, ir dabar dar vargstu 🙂 o šitai tinka turbūt viskas.
Nieko įmantraus nedarau ir kas daug laiko užima, kadangi keliamės anksti ir būna nesenai mišinio pagėrus, tai 7 val užkandžiauja iš mano lėkštės. Dažniausiai tai būnu mocarelos sūrio su avokadu pasipjausčius prie kavos arba graikiškas jogurtas su vaisiais ar uogom, tai mane biški apvalgo, tada pusryčiai 9- dažniausiai kiaušinis, omletas (kartais su špinatais kokiais ar pomidorais kepu), plakta kiaušinienė, kartais susiplakam vaisių (bananas avokadas kivi), tai vataip iki pietu abi tą patį. Pietūs 12 val (darau dviem dienom) jei iš kiaulienos tai kukuliu patroškinu su bulviu koše, jei iš vištienos ar jautienos tai jos tiesiog į trintą sriubą įdedu, kartais tiesiog trinta moliųgų sriuba, kartais žuvis, kartais blyneliai iš varškės (varškė-kiaušinis-šiek tiek miltų-vanduo), cukiniju blyneliai. Paprasta burokėlių ar kopūstų sriuba su kukuliais.tai kas dvi dienas kažką kito. Po to 3-4 val mišinys, 7 val kruopų košė, avižų, kukurūzų, grikių, ryžių, makaronai, kelių grudų, jei manų-tai dedu uogų šaldytų, kad nebūtų tuščias maistas, nes gi skanu irgi labai😁