Raminta. parašė:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2014-m-kovo-menesio-busimi-mamukai/page/476 gal dar kurios mamytes noresit prisijungti i uzdara grupele![]()
seip gal as manau labiau noreciau i uzdara nei i viesa
Raminta. parašė:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2014-m-kovo-menesio-busimi-mamukai/page/476 gal dar kurios mamytes noresit prisijungti i uzdara grupele![]()
seip gal as manau labiau noreciau i uzdara nei i viesa
juoduke. parašė:
taip turiuas pati avinas tai 2 avinai butu ohoho namuose
![]()
ir as avinas
juoduke. parašė:
man tai gan nemazai matosi! cia daryta pries 2 savaites kazkur
oho koks pilvukas grazus;)
kojinyte26 parašė:
as don't mind taip sakant ir viesam buti....tam ir yra forumiukai skirti,kad su mamytem pasidalinti sawo klausimais,pergyvenimais,zodziu patirtimi,kurios kazkas dau…
o tai jau uzdaroi taip iseina niekas nesidalina patirtim susirenkam ir nieko nesnekam
siaip uzdara grupe net aktyvesne negu sita bet... kaip kam
kojinyte26 parašė:
as don't mind taip sakant ir viesam buti....tam ir yra forumiukai skirti,kad su mamytem pasidalinti sawo klausimais,pergyvenimais,zodziu patirtimi,kurios kazkas dau…
na matai apie nestuma suzinojo tokie zmones kurie neturetu zinoti plius mano vyro pusesere irgi mane atseke
aisku del jos viskas ok bet yra zmoniu kuriem nereikia zinot nes sklaido pletkai tam ir yra uzdaros grupes o cia ne del kazkokio ai seip man geriau uzdara grupe
juoduke. parašė:
taip turiuas pati avinas tai 2 avinai butu ohoho namuose
![]()
pas mus seimoj yra 7avinai ir dar pakeliui dar vienas
sirdute25 parašė:
pas mus seimoj yra 7avinai ir dar pakeliui dar vienas![]()
haha geras
ir kaip sueinat viskas oki?
nu smagumelis
seip pas mane ir vyro gimine irgi kazkur tiek gaunasi bet visi mes daug mas skirtingi
as viena jauciu tokia ziezula
kojinyte26 parašė:
ir as avinas![]()
kelinta tavo? mano 23
juoduke. parašė:
kelinta tavo? mano 23![]()
mano 28
ir tewas mano avinas kovo 25
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai