Deivinna parašė:
na va isdrisau pasisakyt, tikiuos akmenim neuzmetysit
![]()
as manau kiekvieno asmeniskas pasirinkimas yra ,kas ka nori ta ir daro.
Deivinna parašė:
na va isdrisau pasisakyt, tikiuos akmenim neuzmetysit
![]()
milda1 parašė:
Tikrai taip
milda1 parašė:
tas tai taip, bet as pvz nedalyvavus krikstynose ne karto, stebiu sia tema, o cia daug kas rodo girliandu pavyzdzius. na ir galvoju, ar tai is butinu atributu
bet mano akim ji visai neiks toj vietoj, kur svesim
todel ir uzklausiau ar vieni mes tokie planuojam be girliandu
Pasidalinsiu, jei kas komplektuoja berniukų aprangą pačios.
Pirkau vaikui mėlynas linines kelnes ir ieškojau baltų marškinukų. Surizikavau ir nupirkau lininius Lorita marškinėlius: www.emama.lt/kudikiui/krikstynoms/lininiai-kiksto-marskineliai-lorita-977-balta-86-cm.html Tai jie tip-top, kaip šitame kostiumėlyje, atrodo identiškai: www.krikstynos.eu/258,lt_nat%C5%ABralaus-lino-kriksto-kostiumas.html
Deivinna parašė:
tas tai taip, bet as pvz nedalyvavus krikstynose ne karto, stebiu sia tema, o cia daug kas rodo girliandu pavyzdzius. na ir galvoju, ar tai is butinu atributu :hmmm…
As esu keturiose krikstynose dalyvavusi ir kaip tik galvoju, kad kai kas man jau nebeįdomu. Ir tas krikštynų laikraštis ir tie saldainių popieriukai. Bet juk kiekvienam savo :). Manau tradicinės yra krikšto tėvų dovanėlės: medalionai, sidabriniai šaukšteliai ir etc. ;) O daugiau čia jau nuo kiekvieno priklauso. Vienose jaukūs pasisėdėjimai mažam rate, kitose šventė su dideliais stalais. Man ir noris daugiau žmonių, didelio stalo. Priskaičiuojam apie 25 potencialius svečius. Man lb patinka sugalvoti temą krikštynoms. To nei vienose krikštynose nebuvo. Taip pat šiame forume užmačiau krikštynų svečių medį, kas mane lb sužavėjo ir to nebuvau mačiusi. Aš gal taip pat pasirodysiu keistai, bet fotografo ko gero neimsim. Dar aišku svarstau, bet man tai nėra svarbiausias dalykas.
Merely parašė:
As pirkau kaime,žmones turi tokia parduotuve kurioje visko pilna,klaipedos raj.
Gal galite adresą parašyti?
kaelija parašė:
mums vienas is kriksto tevu gavo paaukstinima ir nebegali eit atostogu - tad nebeatskrisJau trecia nebegali - viena del nestumo i pabaiga, kiti du del darbi ne…
svarbu rasti dabar yra kitus jums kristatevus
milda1 parašė:
svarbu rasti dabar yra kitus jums kristatevus
O kada krikstynos? Mes lyg sutare, bet vis bijau, kad nesubyretu musu planai
simi parašė:
As esu keturiose krikstynose dalyvavusi ir kaip tik galvoju, kad kai kas man jau nebeįdomu. Ir tas krikštynų laikraštis ir tie saldainių popieriukai. Bet juk kiekvi…
Dėl fotografo neskubėkite - geriau bent prastos nuotraukos, nei jokių. Aš iš savo pačios krikštynų, kaip turbūt dauguma gimusių prie sovietinės santvarkos, teturiu nuotraukas iš fotoateljė, kur krikšto mama laiko mane ant rankų ir dar kelios foto su krikštatėviais - bet nė vienos nuotraukos iš ceremonijos (anksčiau darydavo krikštynų ceremoniją bažnyčioje ir atskirai metrikacijoje, kada vaiką registruodavo, ir tada būdavo krikštatėviai CMB). Tai, žinoma, dėl to širdies neskauda, bet pagalvojus, kodėl neįamžinus to, kas nutinka tik kartą gyvenime?
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai