Kiss me parašė:
Pabandykit, gal pades??
Hmm, na as laukiuosiu berniuko, bet galvos man neskaudejo;)))))
Kiss me parašė:
Pabandykit, gal pades??
SniegoKaralienė parašė:
Sveiki. Buvau privaciai exo, tai pasirodo pas mane tik 7sav. del nereguliariu menesiniu ovuliacija prasidejo veliau. Gimdysiu liepos gale, taigi paliksiu as Jus…
Sekmes ir lengvo nėštumo ir savijautos ir jums
SniegoKaralienė parašė:
Sveiki. Buvau privaciai exo, tai pasirodo pas mane tik 7sav. del nereguliariu menesiniu ovuliacija prasidejo veliau. Gimdysiu liepos gale, taigi paliksiu as Jus…
Sekmes ir jums
Palmiux parašė:
O Jums gal dar gali skaudėti nuo nevalgymo, kai sakėt, kad ką suvalgot tą išvemiat...
Na kad as db jau maziau vemiu, sian pykino 3 kart bet nevemiau, vakar ryte veniau, net nzn, gyd sake del hormonu, sake iki 20 sav turetu baigtis visi negalavimai, kai pilvas prades augt,
tai ta mintim save ir guodziu, sake daug gulet ilsetis, jai tik yra galmybe?
Marrija parašė:
Tada tikrai mitas???
Irenute16 parašė:
Na mamytes gal jau kuri zino ka tures
Dar nežinau, bet nuojauta kužda kad bus vėl mergaitė
Nors dukra pareiškė, kad turi būti brolis, o jei gims sesutė, vadins ją broliu
Ineta_ parašė:
Dar nežinau, bet nuojauta kužda kad bus vėl mergaitė![]()
Nors dukra pareiškė, kad turi būti brolis, o jei gims sesutė, vadins ją broliu :zv…
Neblogai taip..
haha...
Irenute16 parašė:
Na mamytes gal jau kuri zino ka tures
O man atrodo bus berniukas mum šį kartą.Savijauta kiek kitokia nei dukryte buvo. Ir pilvukas ne taip aukštai formuojasi.
ruutuliukas parašė:
Oj susinervinau vėl, kad jūsiškiams leido žiūrėt į mažiukus... :/ Kaip reik man biški to naglumo išmokt, kad saviškę prikalbinčiau pasikviest vyrą, nes ji sakė leis…
Na mano gyd.irgi taip keistai pažiūrėjo į mane, kai pasakiau, kad mano vyras irgi dalyvaus, nes čia ne vien mano reikalas. Sako, nu.. gerai.. bet mačiau iš kūno kalbos, kad čia nelabai įprasta praktika (matyt dėl to, kad per vidų žiūri, tai tipo gi "nepadoru"). Manau čia nėr ko klausyt, einat su vyru ir viskas.
Sveikos! Retai čia prisijungiu, -nespėju su jūsų tempais :))) pykininų vis mažyn, pilvas vis didyn, - jau bijau ir susitikt su draugėm, kad anksčiau laiko neišrištų ? Jeigu įdėmiai pažiūrėt tai pamatytų iš karto, betgi niekas jau nesitiki iš mūsų tokio siurprizo tai ir netyrinėja ?
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai