IndreR parašė:
O nuo kokiu metu jau skaitosi rizikos grupe? Jau irgi galvoju apie registracija pas genetika
Nuo 35 m. Vln sanatroj registravausi kai net nebuvo 5 sav. Nes eiles kosmines,norint pas gera spec patekti.
IndreR parašė:
O nuo kokiu metu jau skaitosi rizikos grupe? Jau irgi galvoju apie registracija pas genetika
Nuo 35 m. Vln sanatroj registravausi kai net nebuvo 5 sav. Nes eiles kosmines,norint pas gera spec patekti.
megstusurelius parašė:
Sveikos! 😊 Pagaliau pagamino mano uzsakytas dovanų dėžutes seneliams! Dalinuosi foto:
Omg... verkiu kaip gražu 😭😭😭😭😭🤣🥰🥰🥰🥰🥰🥰
netelpa parašė:
As uzsirasiau pas daktara pirmadieniui nes beveik 2 savaites tepliojo, niekaip menesines laiku neprasidejo. Pries einant ta pirmadieni pas daktara vyras sako pasida…
Koke pažįstama situacija. Aš ir nesitikėjau. Dėl darbo ritmo dukros ir laiko tėkmės ta mėnesį turėjom tik viena kartą. Vyras juokiasi kad iš šventos dvasios
smilgu pieva parašė:
Taip, sunku patekti pas gerą gydytoją. Aš registravausi pas rekomenduotą genetikę, kuri dirba santaruose.. ir taip pat dirba privačiai - eisiu pas ją į privatų kabinetą, nes santaruose jau nebūčiau spėjusi
Puskiniene parašė:
As ir daznai apie tai pagalvoju, gimdyt, bet ar vaikas bus laimingas? O jei jis visa gyvenima tures vaistus gert ir skausmus kest, kas juo rupinsis po mano mirtirs,…
Čia buvo klausimas dėl sprando raukšlės rizikos, tai su dauno sindromu aplamai galima visavertį gyvenimą gyvent. O jei kokia rimtesnė rizika dėl sveikatos būtų, tai aišku kad visokios mintys ir abejonės aplankytų, bet bent jau asmeniškai aš negalėčiau nutraukti gyvybės jai dar pasaulio neišvydus, nes ne man ta gyvybė priklauso, aš neturiu teisės spręsti kam gyventi o kam ne.
as biski sunerimus
labai aktyvi diena buvo nors neatrode kad pervargau..
bet y vakara pradejo temt pilvo apacia ir patepe rudai tokia kremine splava sviezio kraujo nera ar deretu vygt y ligonine,ar stebet ar neatsiranda sviezio kraujo ir skausmas neastre 😥 pirmas kartas
svajonese parašė:
as biski sunerimus
Gal būtu ramiau jei patikrintu? Nes vis dėlto jau ir laiko ne mažai turit.
svajonese parašė:
as biski sunerimus
Man taip pat šiandiena tokia aktyvi diena gavosi. Ir pilvo tempima pradėjau jausti
kraujo nera. Gal kažką pakėlėt sunkaus?
svajonese parašė:
as biski sunerimus
As palaukciau siek tiek ir, jeigu testusi, vaziuociau i ligonine.
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai