megstusurelius parašė:
Sveikos! 😊 Pagaliau pagamino mano uzsakytas dovanų dėžutes seneliams! Dalinuosi foto:
Iš kur sakėtės ?
megstusurelius parašė:
Sveikos! 😊 Pagaliau pagamino mano uzsakytas dovanų dėžutes seneliams! Dalinuosi foto:
Iš kur sakėtės ?
Rit.bu parašė:
Iš kur sakėtės ?![]()
Sofija89 parašė:
Vakar buvau apžiūrai, tikėjausi kad jau sprando raukšlę matuos, nes 11sav+1d bet sakė ateiti už 2sav nes tada bus tikslesni matavimai. Mačiau kaip jau pėdutėm maska…
O ka darytumet jei pasakytu pagal sprando raukšlę kad negeri tyrimai.?
Meškute27 parašė:
Mes eisime, kad echoskopiją padarytų ir pažiūrėtų sprando raukšlę ginekologė, kuri prižiūri nėštumą, o po poros dienų eisiu pas genetikę išsamiam echoskopui..
taip nusprendžiau, kad turėti dvi nepriklausomas nuomones
tikiu, kad viskas bus gerai, bet jeigu ką, tada darysime išsamius tyrimus
nors nuojauta sako, kad to neprireiks ir mūsų mažylis vystosi ir auga puikiai
Meškute27 parašė:
Šeip iš tikrųjų tai net nebūtų dvejonių gimdyti betkokiu atveju. Galbūt jei taip nutiktų kad sužinočiau jog yra rizika, tai tiesiog daugiau morališkai pasiruoščiau..
Mazylis112 parašė:
Merginos kaip sužinojote kad laukiates po kiek laiko nuejot pas daktarus? 😊
As uzsirasiau pas daktara pirmadieniui nes beveik 2 savaites tepliojo, niekaip menesines laiku neprasidejo. Pries einant ta pirmadieni pas daktara vyras sako pasidaryk testa del viso pikto. Ir vuala, teigiamas buvo. Tai po savaitgalio kai nuejau ir patvirtino, jau buvo 5 savaites. Nesitikejau šiaip, nes tas menuo buvo kaip tik tas kai nesistengem taikyti i vaisingas dienas ir tikrai galvojau, kad nera sansu pastoti kova. O bet taciau 🤷
AuAuAu parašė:
Mes eisime, kad echoskopiją padarytų ir pažiūrėtų sprando raukšlę ginekologė, kuri prižiūri nėštumą, o po poros dienų eisiu pas genetikę išsamiam echoskopui..
…
O tai cia priwalomi tyrimai ar kaip?
Meškute27 parašė:
As ir daznai apie tai pagalvoju, gimdyt, bet ar vaikas bus laimingas? O jei jis visa gyvenima tures vaistus gert ir skausmus kest, kas juo rupinsis po mano mirtirs, bus isveztas i prieglauda, o kas ten tik egzistavimas. Nezinau ka daryciau jei butu kas netaip.
Aš 2 parašė:
O tai cia priwalomi tyrimai ar kaip?
Echoskopiją 12 savaitę man atrodo visoms daro
o dėl ėjimo pas genetikę - tai kompensuojama nuo rizikingo amžiaus
man 26-eri, todėl į taą rizikos grupę nepatenku, tai einu ir moku už tai savanoriškai
AuAuAu parašė:
Echoskopiją 12 savaitę man atrodo visoms daroo dėl ėjimo pas genetikę - tai kompensuojama nuo rizikingo amžiaus
man 26-eri, todėl į taą rizikos grupę nepaten…
O nuo kokiu metu jau skaitosi rizikos grupe? Jau irgi galvoju apie registracija pas genetika
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai