MerloOo parašė:
O jie bent žino apie nėštumą? 🤭
Nežino dar 😏😏
MerloOo parašė:
O jie bent žino apie nėštumą? 🤭
Nežino dar 😏😏
Doviliukassss parašė:
Su vadove mes sutariam nuo seniai,mūsų vaikai lankė tą patį darželį/grupę. Kad esu nėščia dar nežino,nesakiau 😏😏 Todėl truputį neramu,bet nieko negaliu padaryti rei…
Taip, yra jau kaip yra, nepergyvenk. As irgi naujam darbe dirbu tiek, kiek ir laukiuosi, sutapo taip tiesiog. Irgi nieko nesakiau dar, o reikia...
Paskalis parašė:
Taip, yra jau kaip yra, nepergyvenk. As irgi naujam darbe dirbu tiek, kiek ir laukiuosi, sutapo taip tiesiog. Irgi nieko nesakiau dar, o reikia...
Na aš sakiau nesakysiu kiek galėsiu 😊 Sveikata kol leidžia galiu dirbti pilnu pajėgumu 😊 Tikrai nepersidirbu 😊 O aš senąjam darbe jau lauktis pradėjau ir stebuklingai apie nėštumą sužinoję atleisti sugalvojo ale grįžta mergina kita iš dekreto,tai puoliau kito darbo ieškotis 😏 Radau! O senoji darbovietė vadovė sako ale "nebučiau atleidus,pati išeini" 😂😂😂 Tokia fruktė žodžiu buvo 😏
Doviliukassss parašė:
Na aš sakiau nesakysiu kiek galėsiu 😊 Sveikata kol leidžia galiu dirbti pilnu pajėgumu 😊 Tikrai nepersidirbu 😊 O aš senąjam darbe jau lauktis pradėjau ir stebukling…
Labai nemaloni situacija, kokiu baisiu zmoniu buna🐷. Gerai kad susiradai kita darba, tikimes jis mielesnis sirdziai😉
Molla parašė:
Sveikos. Tai kaip tarkim man bus su dekretinem? Vienoje darbovieteje isdirbau 4 metus. nepkesdama atmosferos ir vadovo uzsisedimu isejau is darbo. ir tik isejus su…
Per 24men svarbu butų išdirbta 12men
pančiu parašė:
Per 24men svarbu butų išdirbta 12men
Bet skaičiuos už paskutinius 12 men. Tai jei jie bus tušti,nebus ka moketi. Gal reik i darbo birža stoti,gal ten kas prisipliusuoja.
paklydele parašė:
Hormonas kuri gamina skydliauke
Truputį pataisysiu ;) TTH gamina pogumburis, bet atspindi jo rezultatas, kaip yra reguliuojama skydliaukė
pati skydliaukė FT3 ir FT4 gamina
Mūsų_laukimas parašė:
Truputį pataisysiu ;) TTH gamina pogumburis, bet atspindi jo rezultatas, kaip yra reguliuojama skydliaukėpati skydliaukė FT3 ir FT4 gamina
![]()
Ačiū 😊
Doviliukassss parašė:
Na aš sakiau nesakysiu kiek galėsiu 😊 Sveikata kol leidžia galiu dirbti pilnu pajėgumu 😊 Tikrai nepersidirbu 😊 O aš senąjam darbe jau lauktis pradėjau ir stebukling…
Oi kaip as bijau savo darbe pranest. Irgi lauksiu iki paskutinio. Kurpiu planus kaip pazyma nesiu, kad administratore tikrai uzregistruotu ir negaletu paskui bandyti atleisti. O paskui kaip elgtis jau is buvusios koleges pasimokiau, kad kai pradedavo ant jos nescios rekti ir reikalauti neimanomo, tuomet ji pagrasindavo, kad pasiims biuleteni ir darbas nebus atliktas visai.
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai