Zyziuk parašė:
Kai buna pirmas persileidimas, tai jie atmeta gamtai viska, aisku jeigu tie persileidimai kartojasi, tada jie ziuri kitaip. Mano drauge turejo 2 ar 3, tai jai dave …
Great Yarmouth
Zyziuk parašė:
Kai buna pirmas persileidimas, tai jie atmeta gamtai viska, aisku jeigu tie persileidimai kartojasi, tada jie ziuri kitaip. Mano drauge turejo 2 ar 3, tai jai dave …
Great Yarmouth
Zyziuk parašė:
As is pradziu irgi sakiau, kad gimdysiu Lietuvoje, bet po to logiskai pamasciau, kad Lietuvoje reikia buti bent 1 men pries, be vyro nenoreciau ta menesi buti, tada…
Mes taip bent kol kas planuojam, kad aš nuo 7mėn būsiu Lietuvoje, ir vyras griš mėnesi prieš gimdyma ir gyvensim kol mažiukas paaugs Lietuvoje kartu, gal ir visam liksim, o gal vėliau žiūrėsim ka daryti
Austėja01 parašė:
Plius aš dar dvi savaites kankinausi i toleta mane vyras ant ranku nešdavo, nes aš pati nepaėjau. Skausmai, kraujavimas viskas. Grižau i lietuva privačiai pas gydyt…
Labai užjaučiu dėl tokių skaudžių išgyvenimu. Aš irgi turejau problemų neštumo pradžioj, bet manęs neikarto namo neišvarė, nors irgi buvo 5sav su trupučiu. Iškarto ant stalo apžiūrejo ar kaklelis užsidares, o po kelių dienų davė scaną. Ir šiaip neesu niekad laukus ilgiau negu valanda.. Labai gaila, kad jūsų kitokia patirtis 😞
clicky parašė:
Labai užjaučiu dėl tokių skaudžių išgyvenimu. Aš irgi turejau problemų neštumo pradžioj, bet manęs neikarto namo neišvarė, nors irgi buvo 5sav su trupučiu. Iškarto …
Aš suprantu, kad visko būna, visokios aplinkybės ir panašiai. Bet jau taip buvo skaudu nuo tos penktos savaitės dar mėnesi viltis nešiotis, kažka svajot planuot, o mano viduje jis buvo nebegyvas. Aš ėjau prašiausi. Iš pradžiu kaltinau save,kad kaip mama niekuo nepadėjau savo mažyliui. O dabar kiek baimės tai negaliu, aš kiekviena diena tik apie tai ir galvoju, nei man šventės rūpi nei kas, tik kad būtu mažiukui viskas gerai
Austėja01 parašė:
Aš suprantu, kad visko būna, visokios aplinkybės ir panašiai. Bet jau taip buvo skaudu nuo tos penktos savaitės dar mėnesi viltis nešiotis, kažka svajot planuot, o …
Laikykitės, viskas bus gerai! Svarbiausia pozityvios mintys
Austėja01 parašė:
Dėkoju, būtinai pabandysiu, praeita karta manes nieks niekur nesiklausė, ir dabar man taip neramu, nusprendėme su vyru, kad gimdysiu Lietuvoje![]()
Dirbu UK Hr srity galiu tokį patarimą duoti, kad pakalbėkite su savo midwife ar GP, jums matb1 formos niekas neišduos dar jei nesate daugiau nei 20sav nėščia, bet turi išduoti fit note, ant kurio bus parašyta amended duties. Bet kurioje normalioje kompanijoje dirbant tokio lapelio daugiau nei pakanka
Austėja01 parašė:
Mes taip bent kol kas planuojam, kad aš nuo 7mėn būsiu Lietuvoje, ir vyras griš mėnesi prieš gimdyma ir gyvensim kol mažiukas paaugs Lietuvoje kartu, gal ir visam l…
Perskaiciau jusu patirti lb gaila, kad turejot tokia nemalonu ivyki patirti, bet cia daktarai beveik nieko iki 14 sav nedaro aseit naturali atranka ir viskas... tfu tfu neteko patirti nieko panasaus ir niekam nelinkeciau... lb linkiu, kad si karta viskas butu sekmingai ir vasara supuotumete savo leliuka ☺️
Austėja01 parašė:
Neturėjau jokio nusistatymo. Praėjus 5nėštumo savaitėms, dingo visi simptomai. Skaičiau kas tai galėtu būti, na ir taip jau supratau,kad turbūt nesivysto vaikelis. …
Na tikrai nekokia patirtis..
Tikekimes su siuo nestumu viskas bus gerai!
9 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai