2018.12.17 17:20 (prieš 7 m.)
Neturėjau jokio nusistatymo. Praėjus 5nėštumo savaitėms, dingo visi simptomai. Skaičiau kas tai galėtu būti, na ir taip jau supratau,kad turbūt nesivysto vaikelis. Nuėjus pas gydytojus registratūroje pasakė gal bus viskas gerai mes netikrinam be 12savaičiu. Aš apsiverkiau ( nelaikiau emociju visiškai), vyras prašė bent konsultacijos, nes aš labai išgyvenu. Nuvedė pas sesele, kuriai pridaviau šlapima ir pasakė taip jūs laukiatės viskas. Aš nerimstu pasakoju kas yra, kad kažkas negerai beveik maldauju kažka daryti. Paskyrė susitikima su gp. Nueinu papasakoju paspaudė pilva sako sužinosit vaisius gyvas ar ne 12savaite, o dabar laukit. Aš vėl i panika, sako nu gerai paimsim krauja. Ateinu kraujo priduot mane išvaro, neimsim ko čia atėjot, anksti dar, sakau bet kažkas negerai papasakoju, liepė nusiramint ir eit namo. Nu ka prasidėjo kažkokie skausmai ir rudi tepimai darbe, grižus namo jau ir kraujo pasirodė. Nuvažiavom i priimamaji ten po 4,5 val paėmė krauja ir pasakė neturim šiuo metu reikiamo gydytojo atvažiuokit pirmadieni. Atvažiuojam pirmadieni padaro scan vagenalini, pasako kad nuo 5 savaitės nesivysto (tuo metu jau buvo 9savaitės). Aišku man tai beproto skaudu, sako palaukit savaite persileisit gal jei ne išvalysim. Aš kiaurom parom verkiu, trečiadieni prasidėjo persileidimas, nenormalus skausmas, ir kraujavimas. Mes vėl su vyru i priimamaji ir ten niekam nesvarbu. Aš nemeluoju, verkiau, cypiau iš skausmo, ir tūpiu ir stoju ir klaupiuosi ir meldžiuosi ir su Dievais kalbuosi, ir alpau. Kraujai teka per kojas, tolete nubėga belenkiek nueinu atsisėdu vėl einu, nes joks paketas negelbsti. Tiek išvargau, kad manes vyras kažko klausia o aš girdžiu fone balsa bet nepajiegiu atsakyt. Visas persileidimas ivyko priimamajam ant kėdės žmonės pakraupusiu veidu žiūri i mane. Ir pasiteisinimas daktaras yra užsiėmes. Mane priėmė po 9,5valandu laukiamajam. Sako jum buvo persileidimas, bet gimda spėjo užsidaryt. Per dvi savaites išsivalys, nes dar matom maža vaisiu viduje.