salta-arbata parašė:
Nustatinėjama, maniškio buvo įrašyta išraše iš gimdymo namų.
Tai vat maniškio išraše tikrai nebuvo, nes buvau viską išskaičius, o apie kraujo grupę nieko nebuvo. Teks, matyt, gydytojos užklaust, kokia ji visgi 😕
salta-arbata parašė:
Nustatinėjama, maniškio buvo įrašyta išraše iš gimdymo namų.
Tai vat maniškio išraše tikrai nebuvo, nes buvau viską išskaičius, o apie kraujo grupę nieko nebuvo. Teks, matyt, gydytojos užklaust, kokia ji visgi 😕
velciuke parašė:
Aš gal visiškai ne į temą - bet man pasidarė įdomu dėl vaikiuko kraujo grupės 😂 mane mama kažkaip nuo mažens pratino žinoti savo kraujo grupę, o dabar galvoju, kad …
As kai klausiau pas gydytoja del kraujo grupes tai pasake, kad gimdymo namuose nustatineja jei mamos kraujo grupe su minusu
Rcrj parašė:
As kai klausiau pas gydytoja del kraujo grupes tai pasake, kad gimdymo namuose nustatineja jei mamos kraujo grupe su minusu
Na, man įdomu pasidarė, kadangi mūsų su vyru vienodos (antra teigiama), tai vat kaip vaiko, ar tokia pati ar visgi 0. Bus proga pasidomėt, žodžiu 😊
velciuke parašė:
Aš gal visiškai ne į temą - bet man pasidarė įdomu dėl vaikiuko kraujo grupės 😂 mane mama kažkaip nuo mažens pratino žinoti savo kraujo grupę, o dabar galvoju, kad …
Mums nustatinėjo iškart po gimimo, bet tik todėl, kad mano rezus minus ir buvo svarbu nustatyti vaiko. Kitu atveju bent šie gimdymo namai sakė nenustatinėja
velciuke parašė:
Mano grupe 0+, tiek pirmajai tiek antrajai nustatinėjo. Gimdymo įstaigos abejais atvejais skirtingoa 😊
velciuke parašė:
Vos tik gimė, iškart apžiūrėję pasakė, kokia kraujo grupė
velciuke parašė:
Mums irgi ligoninej nustate ir israse buvo nurodyta.
velciuke parašė:
mano abiems vaikams nustatyta ligonineje kai gime
velciuke parašė:
Mano minusas tai abu kartus nustatinėjo. Iš pradžių pasakė kad 4 grupė. Mano A, vyro B, o abiejų dukryciu AB. Tada kitą dieną pasakė kad pliusas ir leido antikūnius.
Tas gerai kad abiejoms dukroms minuso neperdaviau
bus mažiau reikalų joms
Misterija parašė:
Mano minusas tai abu kartus nustatinėjo. Iš pradžių pasakė kad 4 grupė. Mano A, vyro B, o abiejų dukryciu AB. Tada kitą dieną pasakė kad pliusas ir leido antikūnius…
mano abu sunai turi vyro kraujo grupe 2 pliusine
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai