LijaL parašė:
Tik MP![]()
Kaip gerai jums ismiega. Net pavydu siek tiek. Atskirai miegat ar kartu?
LijaL parašė:
Tik MP![]()
Pozityvi parašė:
Jis kažkodėl taip išmiega nuo pat pirmos nakties grįžus iš ligoninės. Tik dabar dar ilgiau gali, kartais tarpai tarp žindymų rekordiniai 9-10val, bet dažniau 7-8val. Miega lovytėje, kurios kraštas nuimtas ir pristumta prie mūsų lovos. Miegmaišiuke. Šalia jo lovytės miega vyras mano, o ne aš (gal pieno neužuodžia ir nepabunda?).
LijaL parašė:
Jis kažkodėl taip išmiega nuo pat pirmos nakties grįžus iš ligoninės. Tik dabar dar ilgiau gali, kartais tarpai tarp žindymų rekordiniai 9-10val, bet dažniau 7-8val…
Gal ir itakoja tai
o kaip uzmiega nakciai?
opalas parašė:
Mano kosti dabar negraziai. Ryt pas gyd keliausim. Ir irzloka palyginus. Bet kai visi serga aplink tai ir ji suserga 😑 temp neturi, bet valgyt irgi sunku priprasyt.…
oi tos ligos, linkiu greit susitvarkyt kosoliukair pasveikti!
as mastau net gal savo vyresnele visai nuimti nuo darzelio metams laiko.....
Pozityvi parašė:
Gal ir itakoja taio kaip uzmiega nakciai?
Pavalgo paskutini valgyma, ir dazniausiai jau uzminga prie kruties, tada nunesu lovyten (zindau jau idejus i miegmaisiuka, pakeitus pampi etc). O jei neuzminga iskart, tai tada nemieganti nunesu lovyten, ir vis tiek uzminga tamsoje. Retu atveju duodam soskę, bet dažniausiai jos nakčiai jam nereik. Tiesiog jau nori miegot, biolaikrodis kazkoks pas ji
LijaL parašė:
Pavalgo paskutini valgyma, ir dazniausiai jau uzminga prie kruties, tada nunesu lovyten (zindau jau idejus i miegmaisiuka, pakeitus pampi etc). O jei neuzminga iska…
Na šaunuolis vaikas
Pozityvi parašė:
Na taip, lauke ismiega geriau. Bet jeigu labai prastas oras tai neinu i lauka. Ir noretusi kazka namie pasidaryti kol ji miega. Gal tas ir blogai kad eidavom visada…
Aš tai dažnai išvežu į terasą tam ilgam miegui ir tada galiu susitvarkyti, valgyt pasiruošiu iškart vakarienei ir tt.. Tai žiauriai gerai👌😀 O kad leisdavote miegoti lauke tikrai nėra blogai. 😊 Grynas oras labai gerai 👌
Martyna wind parašė:
Laba visom, kaip laikotes ? Tikiuos visu maziukams gerai ! O mes va sergame, sia savaite didzioji parsinese entero virusa, ji pati kaip ir nebaisiai, pabere burna, …
🙈 Stiprybės jums labai 😉 🌹 Eina sau.. Aš jau būčiau nulekus į klinikas jaučiu 🙈 😀 nu taip, tikrai, po to va gal ir nutinka po visokių skiepų sutapimai ir kaltina skiepus. Sveikite! 😉 👍
opalas parašė:
Mano kosti dabar negraziai. Ryt pas gyd keliausim. Ir irzloka palyginus. Bet kai visi serga aplink tai ir ji suserga 😑 temp neturi, bet valgyt irgi sunku priprasyt.…
O maitinate MP?
🤔
LijaL parašė:
Pavalgo paskutini valgyma, ir dazniausiai jau uzminga prie kruties, tada nunesu lovyten (zindau jau idejus i miegmaisiuka, pakeitus pampi etc). O jei neuzminga iska…
Tikrai smagu, kad taip gerai miega. Maniškė naktį keliasi kas 2 val 🙈😀 pirmas miegas tik būna 3 val. nebent 🙈😌
Pozityvi parašė:
Na šaunuolis vaikas![]()
Jo, aš grynai jam dėkinga
nes nemanau, kad čia aš kažką gerai darau, tiesiog vaikas pakliuvo toks
užtat baisu, kad antrą kai kada turėsim bus prasčiau su miegu ir pyksim tada ant jo, ko nemiega kaip brolis
LijaL parašė:
Jo, aš grynai jam dėkinganes nemanau, kad čia aš kažką gerai darau, tiesiog vaikas pakliuvo toks
užtat baisu, kad antrą kai kada turėsim bus prasčiau su mieg…
Pas mane panašiai 🤣🤣 pirmas miegas apie 8val, o paskui dar pora h pamiega, irgi manau, kad geras vaikas papuolė ir lygiai taip pat, kaip jūs, bijau, kad atsiimsiu kada nors su antru 🤣🤣
Pozityvi parašė:
Balkonas stiklintas kaip suprantupas mane ne. Tai ne variantas
![]()
Taip stiklintas, bet aš atidarau, o vaiką rengiu kaip į lauką ir kolkas tikrai gerai miega
15 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai