Kisulita parašė:
Ne, aš ne iš Mažeikių, aš kaip ir iš Vilniaus, bet jau tokiam pakrašty gyvenu 🙆🙈 Dar nebuvau 12 sav. echoskopijoje, man trečiadienį vizitas kaip ir numatytas, jeigu…
Kuri cia is Mažeikių? Pas kuria ginekologe lankotes?
Kisulita parašė:
Ne, aš ne iš Mažeikių, aš kaip ir iš Vilniaus, bet jau tokiam pakrašty gyvenu 🙆🙈 Dar nebuvau 12 sav. echoskopijoje, man trečiadienį vizitas kaip ir numatytas, jeigu…
Kuri cia is Mažeikių? Pas kuria ginekologe lankotes?
O sakykit ar labai blogai jeigu nepadaryta 12 sav. echoskopija? Man ji turėjo būti atlikta prieš maždaug dvi savaites, tačiau gydytoja paskambino ir pasakė, kad tai nėra būtina, ypač kai siaučia virusas, kad mūsų mamos per savo nėštumą matydavo mus tik kartą ir gimėme sveiki ir gražūs. 10 sav. mačiau savo stebuklėlį, sakė, kad viskas labai gerai. Privačiai tiesiog neturėjau galimybės nueit 12 sav. echoskopijai.
Venerra parašė:
O sakykit ar labai blogai jeigu nepadaryta 12 sav. echoskopija? Man ji turėjo būti atlikta prieš maždaug dvi savaites, tačiau gydytoja paskambino ir pasakė, kad tai…
Jei jaučiates gerai, tai gal ir viskas ok, bet aš nueiciau privačiai. O be to, jos privalo daryti 12 sav echoskopija. Nėščiųjų priežiūra turi būti tęsiama. Dabar jau jūsų ramybės klausimas
Žvorūna parašė:
5 kg🙈 jau ryte kauburėlis matos, vakare išpučia ohoho🤦🏻♀️ Jau jaučiu pilvelio pokyčius😊
Kurioj vietoj tie 5kg ???😱😱😱 nepasakyciau kad butumet nescia 😊❤️ Tokia kudute man atrodot ;)!
Venerra parašė:
O sakykit ar labai blogai jeigu nepadaryta 12 sav. echoskopija? Man ji turėjo būti atlikta prieš maždaug dvi savaites, tačiau gydytoja paskambino ir pasakė, kad tai…
As eisiu 10diena. Bus 14+1. Anksciau nepavyko nes daktare dirba 1kart i savaite ir uzimti laikai . Tai vel susitiksim kita penktadieni . Bet as privaciai einu Vilniuje 🤰
Kisulita parašė:
Tai vat aš irgi galvojau kodėl vis pas genetikus siunčia 🤔 Nes ir ginekologai puikiai viską sužiūri, žino apie tą tyrimą, pataria 😊 Hmm, tai gal ir man pas juos raš…
Mane kitai dienai užrašė. Buvau pas L. Rudaitienę, tai tikrai likau patenkinta. Gydytoja ir maloni ir padarė daugiau nei aš iš jos tikėjaus. Aišku kainuoja, bet nesigailiu. Ramiai galiu laukt žinių iš savos poliklinikos dėl tolimesnės eigos.
Kisulita parašė:
Na reikia tikėtis, kad neatšauks, labai visi bijo virusų 🤷 O kada jūsų vizitas?
Man tai penktadienį bus, o ketvirtadienį skambinsiu dėl endokrinologo žiūrėsiu ką sakys. Na neturėtų atšaukti, turi priimti visas nestukes 😁 o sakykit kiek jums metų jei ne paslaptis
Juratinka parašė:
Man tai penktadienį bus, o ketvirtadienį skambinsiu dėl endokrinologo žiūrėsiu ką sakys. Na neturėtų atšaukti, turi priimti visas nestukes 😁 o sakykit kiek jums met…
Priimti turi, bet nepriima...tokia db realybė. Teko echoskopui 12 sav persirašyti privačiai.
Venerra parašė:
Na pagrinde dėl ko reikalinga 12-13 sav. apžiūra, nes pažiūri spranduką, pamatuoja raukšlytę dėl dauno sindromo, dar kažką pažiūri, jau nebepamenu ką. Būtų buvę gerai, jeigu būtų priėmę, bet jeigu giminėje nėra buvę apsigimimų, neesate rizikos grupėje, tai manau, kad nieko baisaus jog neturėjote tos apžiūros 😊 O kada kitas vizitas numatytas?
Venerra parašė:
Nu butu gerai, man neatkele vizito, nes sis echoskopas yra PRIVALOMAS, ir nesuprantu kaip gali sakyt o jusu mamos, juk tai buvo pries tiek metu..
Patarciau nueit privaciai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai