VeronicaVictoria parašė:
Sveikos, jungiuosi prie Jūsų. Na ką gi, turėsiu pametinukus! 😂 Mano sūneliui bus kaip tik vieneri metai ir mėnuo, kuomet jam reikės atsisveikinti su namų karaliaus …
Sveika, sveikinu
VeronicaVictoria parašė:
Sveikos, jungiuosi prie Jūsų. Na ką gi, turėsiu pametinukus! 😂 Mano sūneliui bus kaip tik vieneri metai ir mėnuo, kuomet jam reikės atsisveikinti su namų karaliaus …
Sveika, sveikinu
tygra parašė:
Oo tai gal bangom čia taip ir bus, nes man į vakarą vakar irgi apetitas nubudo.. Morkų salotų prisivalgiau... 🤭 Dar pastebiu jog Šaltibarščiai tinka.. Visa kita nel…
As tai pomid sultis dar mielai geriu, ir zinot ko noreciau
alaus ... jo nemegau ir visai negeriu,alkoholis tik per sventrs, vynas koks sausas. O cia, alaus... nu blemba 😆😁
Raganele83 parašė:
As tai pomid sultis dar mielai geriu, ir zinot ko noreciaualaus ... jo nemegau ir visai negeriu,alkoholis tik per sventrs, vynas koks sausas. O cia, alaus... nu…
Jojo.. Girdėta man, kad kai kurios neštukes užsinori alaus.. Ten B grupės vitaminų yra.. 😁
Raganele83 parašė:
As tai pomid sultis dar mielai geriu, ir zinot ko noreciaualaus ... jo nemegau ir visai negeriu,alkoholis tik per sventrs, vynas koks sausas. O cia, alaus... nu…
Aš tai ko labai noriu, tai sriubų, barščių, rūgštelių sriubų, mėsos atrodo net nesinori, o visad būnų tokia mėsaėdė. 🤣
ieva921 parašė:
Kaip baisu kai šitaip, žiauriai, bijau vis ateities, kad dar bloges, o dar tik 2 diena pykinimas![]()
Nepergyvenkit iš anksto, visoms skirtingai viskas vyksta 🙂 tai gal Jus tik trumpam aplankė pykinimas 😊
tygra parašė:
Jojo.. Girdėta man, kad kai kurios neštukes užsinori alaus.. Ten B grupės vitaminų yra.. 😁
ech musu tie norai
ieva921 parašė:
O visos iškart suzinojusios kad pastojot daretes prg tyrimus? As nesidariau, o niekas ir nesake. Vakar lankiausi pas privacia gine, patvirtino nestuma, siandien lyg…
Nei su pirmu, nei dabar nesidariau. Nuėjau taip pat pas gine, patvirtino, o paskui jau kaip priklauso visi tyrimai bus.
ieva921 parašė:
Pas mane maisto racionas irgi labai menkas. Nenoriu nieko ir viskas. Kol kas ka valgau per prievarta tai: juodos duonos sumustinis su sūriu, marinuoti spilva agurke…
Sveiki, pas mane jau 2 diena pusriciams ir pietums sumuštinis su sūriu. Man visai patiko jūsų patiekalas ryžiai su daržovėmis ir sūriu, gal tiksliau pasakysite iš kur užsakote ir kaip vadinasi? Nes gaminti nieko nenoriu. O čia gal visai skaniai gausis ir nepykins;)
Raganele83 parašė:
Pomidoru sultys ir man lenda 😜
Sveikos, noriu pasidalinti ir as savo istorija, nes nebezinau i ka kreptis 😟 siai dienai man yra 7sav ir 5d. Pas savo ginekologe dar neprisibeldziau ir vizitas suplanuotas tik kita savaite. 6mestumo savaitej nuejau i privacia klinika, padare echo ir pasake kad vaisius gimdoj, sirdute plaka ir dydis atitinka laika.
Sia savaite prasidejo kraujavimas( smarkiu nepavadinsi bet per kelnaites persigere) ir jokio skaismo nebuvo... supanikavau ir issikvieciau greitaja. Nuveze i priimamaji padare echo ir sake kad vaisus gimdoj ir sirdute plaka. Guliu jau antra diena namie, vakar buvo nustojes tepliojimas, bet siandien kol nuejau is leto iki privacios klinikos kraujo turimo pasidaryt (prie pat namu) vel prasidejo nezymus tepliojimas... nezinau ir ko griebtis ir ka galvot... visos daktares, tiek mano, tiek priimamajam tvirtino, kad iki 12 sav cia naturali atranka... mane toks poziuris labai baugina ir nebezinau, ka ir galvot...
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai