Editukou parašė:
Laba vakara🌸
Iki dabar buvau neaktyvi nare,nes labai sunkiai
As pastojau turedama du polipus. Pergyvenau. Dabar stebejimui paskirta, nes blogai butu tuo atveju jeigu ant polipu pastojama. Nzn ar polipas ar cista blogiau??
Editukou parašė:
Laba vakara🌸
Iki dabar buvau neaktyvi nare,nes labai sunkiai
As pastojau turedama du polipus. Pergyvenau. Dabar stebejimui paskirta, nes blogai butu tuo atveju jeigu ant polipu pastojama. Nzn ar polipas ar cista blogiau??
ieva921 parašė:
O visos iškart suzinojusios kad pastojot daretes prg tyrimus? As nesidariau, o niekas ir nesake. Vakar lankiausi pas privacia gine, patvirtino nestuma, siandien lyg…
Nebūtinas jis. Darosi merginos čia savanoriškai. Liepia daryti tik toms, kas sunkiau pastoja, po persileidimų ir pan.
rutata parašė:
ka reiškia atsiliko? Neatsiliko, o paprasčiausiai pastojote ne per menesines, o vėliau. Pvz pas mane pirma paskutiniu mm diena yra birželio 4d pagal ja turėtų būti …
Man Ov irgi 16cd, 2dienom vėliau nei pagal ciklo ilgį. Ir turbūt vėlokai implantavosi. Hcg kraujy labai mažiuką pagavau, bet augo normaliai lyg..
Duok Die, kad laimingai.. 😦 Nes rodo tik 5sav puslytę...
Liepė pasidaryt hcg ir prg ir echo kažkada kartos...
Evavava parašė:
Sveiki. Vakar buvau pas daktare pirma karta ir man irgi taip pasake. As labai issigandau, net nezinau ka galvoti.. eisiu kita savaite vel paziureti. Bet sirdele mat…
Oj suprantu... Bet svarbiausia, kad širdutė plaka 🙏 man rodos, normalu, kad ne visi lyginai vienodai auga. Jūsų atveju viskas bus tikrai gerai 🙏
Širdutę ir aš vyliausi išgirsti..
neziniuke123 parašė:
Sveikos, o kaip jum reikalai su miegu? Gerai miegasi?as jau trecia nakti vargau, atrodo niekaip neisitaisau ramiam miegui, tai kas pusvalandi, tai kas valanda p…
O as atrodo uzmigciau bet kur, griztu namo atrodo tik persirengt speju ir luztu valandai✌
inga273 parašė:
O as atrodo uzmigciau bet kur, griztu namo atrodo tik persirengt speju ir luztu valandai✌
Aš griztu namo ir 2 val dazniausiai
Merginos kaip pasielgti? Sulig diena tik blogiau darbe, ta prasme pykinimai prasideda, negerumai, silpnumas vos atsilaikau, nors darbas ir ofise, aedimas, bet atrodo net bloga su klientais kalbeti, vos atvairuoju, po to atrodo neparvairuoaiu atgal namo.Ofise dirbame tik as ir direktorius nors dar kitos savaites vid. bus tik 7 savaites bet atrodo negaliu, turiu pasakyt, kas laukiuosi ir kad arba dirbri is namu arba biulioteni imti. Negalavimai zenkliai stipreja. Kaip pasakyti? Kai vadovas vyras? Nora daugiau apart vyro absoliuciai niekas nezino, o dabar taip gautusi turi zinoti direktorius...mes tokiom temom su juo gyvenime nekalbejome.
ieva921 parašė:
Merginos kaip pasielgti? Sulig diena tik blogiau darbe, ta prasme pykinimai prasideda, negerumai, silpnumas vos atsilaikau, nors darbas ir ofise, aedimas, bet atro…
Paprastai, vyras irgi zmogus ir pats gal turi vaiku. Mano vadovas mano metu, be seimos, bet labai dziugiai naujiena prieme, tikrai daug paprasciau, kai nereikia sleptis. Pasakiau, kad iseinu uztarnautu atostogu
tai iskart suprato kame tema
FoxyFox parašė:
Paprastai, vyras irgi zmogus ir pats gal turi vaiku. Mano vadovas mano metu, be seimos, bet labai dziugiai naujiena prieme, tikrai daug paprasciau, kai nereikia sle…
Aš dar savo vadovui nesakiau. Pirmadienį grįžtų po atostogų į darbą. Tai va galvoju, ar iš karto jam pasakyti, ar palaukti ir pasakyti po 19 dienos, po scano, jau bus 12 sav.
ieva921 parašė:
Merginos kaip pasielgti? Sulig diena tik blogiau darbe, ta prasme pykinimai prasideda, negerumai, silpnumas vos atsilaikau, nors darbas ir ofise, aedimas, bet atro…
Labas, as tai pasakyciau jog labai prastai jauciuosi, paprastais zodziais, visi mes zmones, dar su vyrais paprasciau zinok, nebijok.
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai