S@ulė parašė:
Pykint pradėjo įlipus į 7 savaitę. Dabar eina 8-ta savaitė ir prasidėjo vėmimas ryte. Tikiuos greit praeis ši savijauta..
Uzjauciu jus
o i darba einat?
S@ulė parašė:
Pykint pradėjo įlipus į 7 savaitę. Dabar eina 8-ta savaitė ir prasidėjo vėmimas ryte. Tikiuos greit praeis ši savijauta..
Uzjauciu jus
o i darba einat?
AureMe parašė:
Mane pradėjo kai buvo nepilnai 5 savaitės ir nuo tada 2 su puse savaitės tęsėsi intensyviausias parinis pykinimas... baisu prisiminti.. dabar paskutinę savaitę jau …
Kaip baisu kai šitaip, žiauriai, bijau vis ateities, kad dar bloges, o dar tik 2 diena pykinimas
ieva921 parašė:
Uzjauciu juso i darba einat?
Taip, einu. Labai sunku. Bet vemiu tik ryte tai šiaip netaip darbo diena ištveriu..
Raganele83 parašė:
Man siandien pramuse ant valgymo, prisijuokem. Suvalgiau sriubos pusantros lekstes, keptos zuvies kelis gabalelius ir puse kg braskiu, po pusv wc atsiduriaubet …
Oo tai gal bangom čia taip ir bus, nes man į vakarą vakar irgi apetitas nubudo.. Morkų salotų prisivalgiau... 🤭 Dar pastebiu jog Šaltibarščiai tinka.. Visa kita nelabai skanu.. 🤔
ieva921 parašė:
Kiek laiko atostogu isejot? As atostogu irgi turiu prikaupusi, gal imti, nes nebegaliu atrodo nusedeti jau :(</blockquoteAs neisejau dar, apie tai nekalbejom, dar yra laiko pagalvoti. Noreciau metam, nes ismokos nedziugina, bet kadangi du, tai manau reiks imti 2metam ir jeigu ok, anksciau grizti
Oi kaip puikiai suprantu dėl pykinimo. Jau net nežinau, ką daryti... taip bloga, kad savaitę jau iš lovos neišlipu. Numečiau jau 3 kg, per dieną suvalgau max 2 morkas ir obuolį.... net nebežinau, ar tai yra normalu, ar jau reikia skambinti gydytojai. Jau ir verkiau iš to blogumo, atrodo niekada nesibaigs...
GoodNews parašė:
Oi kaip puikiai suprantu dėl pykinimo. Jau net nežinau, ką daryti... taip bloga, kad savaitę jau iš lovos neišlipu. Numečiau jau 3 kg, per dieną suvalgau max 2 mork…
Kiek jums laiko? Kaip uzjauciu jus, stiprybes kuo didziausios ♥️
Pas mane maisto racionas irgi labai menkas. Nenoriu nieko ir viskas. Kol kas ka valgau per prievarta tai: juodos duonos sumustinis su sūriu, marinuoti spilva agurkeliai, sriubyte is pakelio, tiksliau sultinukas, selga sokoladiniai sausainiai ir vegetariska patiekala uzssisakiau is wolt (ryziai, darzoves, suris) paprastas vanduo ir mineralinis su burbuliukais del atsirugimo, nes skrandis stovi. Viskas, daugiau nieko nesinori.
ieva921 ieva921 parašė:
Kiek jums laiko? Kaip uzjauciu jus, stiprybes kuo didziausios ♥️
Apie 8 sav. turėtų būti, tiksliai nžn, nes nebuvau pas gydytoją dar, eisiu tik antradienį
ieva921 parašė:
Pas mane maisto racionas irgi labai menkas. Nenoriu nieko ir viskas. Kol kas ka valgau per prievarta tai: juodos duonos sumustinis su sūriu, marinuoti spilva agurke…
Tai čia dar gerai, manau
aš per savaitę tiek nesuvalgiau
žiauriai pavydžiu! ❤️
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai