FoxyFox parašė:
Ir tympas ir dzinsus emiau s, dabar turiu s tai geri. Na gal veliau ir bus mazoki, bet kazkaip pabijojau, kad m per didelis bus ir smuks per uzpakali
Supratau, tai vat ir galvojau ar s ar m bet taip pat bijau kad m smuks 🙂
FoxyFox parašė:
Ir tympas ir dzinsus emiau s, dabar turiu s tai geri. Na gal veliau ir bus mazoki, bet kazkaip pabijojau, kad m per didelis bus ir smuks per uzpakali
Maria1985 parašė:
25 eu
Oooo tai pigiai,as baxej uz kelnes suplojau 39 eurus ir galvoju ar patenkinta dar esu. Na kad mano mini pilvelio nespaudzia tai tikrai patenkinta,tik kad man jos smunka.
FoxyFox parašė:
Eina sauo jus jauciat kad kieteja ar palietus? As kazkaip visai pilvuko nenagrineju, net nesuprantu kur gimda, kur visos kitos dalys
man ten viskas dbr kruvo…
Man net vizualiai matosi kai guzas iššoka kur gimdos dugnas, o ir jauciasi, net nemoku paaiškinti, toks kaip akmuo įdėtas toje vietoje, ziauriai nemalonu, dabar dar ir skauda durianciai kairėje pusėje 🤦 na bet kol kaklelis netrumpeja, tol viskas gerai kaip ir, guleti va liepė gydytoja ir magni su spascupreelu gerti 🤔
saldainiuke parašė:
Tik man dzinsai tokie nelabai grazus 😆 blem labai blogai su nesciuju rubais, tai paemiau pilkus, pries tai juodus pirkau. Melyni kazkaip nelabai graziai atrodo 😆
FoxyFox parašė:
Tik man dzinsai tokie nelabai grazus 😆 blem labai blogai su nesciuju rubais, tai paemiau pilkus, pries tai juodus pirkau. Melyni kazkaip nelabai graziai atrodo 😆…
As kaip tik melynus paemiau 😀 nes turiu pilkus tai labai jau plonai atrodau 🙈
Jjustuuke parašė:
Man net vizualiai matosi kai guzas iššoka kur gimdos dugnas, o ir jauciasi, net nemoku paaiškinti, toks kaip akmuo įdėtas toje vietoje, ziauriai nemalonu, dabar da…
Man irgi guzai issoka buna bet kartais du kartais vienas, pas mane dvynukai as galvojau kad cia taip turi buti kad cia jie jau taip islenda🤔 tik kad ankstoka gal tai cia kazkas negerai cia magni reikia gert ar kaip?
saldainiuke parašė:
Man irgi guzai issoka buna bet kartais du kartais vienas, pas mane dvynukai as galvojau kad cia taip turi buti kad cia jie jau taip islenda🤔 tik kad ankstoka gal ta…
Pas mane irgi du, bet taip nebuna.... 🤔 Jus gal daktares paklauskit del sventos ramybes😉
Indrrreee parašė:
Pas mane irgi du, bet taip nebuna.... 🤔 Jus gal daktares paklauskit del sventos ramybes😉
Gal kad as labai plona mazai odos tos tai taip viskas matos nesuprantu, treciadieni pas gydytoja tai paklausiu
saldainiuke parašė:
Man irgi guzai issoka buna bet kartais du kartais vienas, pas mane dvynukai as galvojau kad cia taip turi buti kad cia jie jau taip islenda🤔 tik kad ankstoka gal ta…
Pas mane taip būna, ale gimda susitraukinėja. Magnis nepadeda man. Sako kad atpalaiduoja raumenis, bet man jis kaip ir sakiau nepadeda. Taip pat susitraukinėja. 😏
11 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai