Mykele parašė:
Na kaip Jūsu mažylės bėrimas? Ar sužinojot kas tai?
Įtariam, kad nuo Weledos prausiklio. Tepam su sudokremu. Situacija gerėja.
Mykele parašė:
Na kaip Jūsu mažylės bėrimas? Ar sužinojot kas tai?
aaausryteee parašė:
Kaip gerai, kad gerėja 🎈🤗. Mums Weleda tinka. Mano mažylius (jiems buvo kokie du mėnesiai) buvo pabėrę nuo kvapų namų aliejuko nuo dieglių.
Sveikos mamytes, jau pradedu prarast viltį mano dukrytei 4 mėnesiai ir jau realiai koki mėnesį nu nieko nenori, diena verke vos ne visada viskas neįtinka miegot nenori, žaist nenori, ant rankų ir nenori tik verkia ir verkia realiai net nežinau ką daryt valgo ir pastoviai nenulipa nuo krūties bet ir toks jausmas kad ji net nepavalgo nebesuprantu... hellp
inetaaa parašė:
Sveikos mamytes, jau pradedu prarast viltį mano dukrytei 4 mėnesiai ir jau realiai koki mėnesį nu nieko nenori, diena verke vos ne visada viskas neįtinka miegot nen…
Ar bandėt duoti mišinio?
inetaaa parašė:
Sveikos mamytes, jau pradedu prarast viltį mano dukrytei 4 mėnesiai ir jau realiai koki mėnesį nu nieko nenori, diena verke vos ne visada viskas neįtinka miegot nen…
Tokiu metu viskas gali būt susideje į viena vieta, augimo šuolis, vystymosi šuolis kuris gali testis net iki 5sav ir miego regresas, jei svoris auga manau tikrai pakanka pienuko, o šita laikotarpi linkiu kantriai iškesti, pas mus dabar lygiai tokia pati situacija kaip pas jus
AstaGri parašė:
Ar bandėt duoti mišinio?
Ne tik savo pieną duodu...
inetaaa parašė:
Ne tik savo pieną duodu...
Tai pabandykit duot mišinio, žiūrėkit kas pasikeis. Gal tikrai vaikas valgyt nori 🙂. Kažkokių kitokių patarimų net kol kas nežinau. Pabandykit duot mišinio, pasiprašykit siuntimo pas neurologą. Jei pilvuką pučia, retai tuštinasi- duokit gerųjų bakterijų. Jei mišinys bėdos nesprendžia - bandykit soskytę. Nenustebkit, kad vaikas nesupras kaip reikia iš buteliuko valgyt, gali prireikt kelis kartus pasiūlyt mišinuką, buteliuką rinkitės iš kurio sunkiau bėga. Bandykit 🙂
AstaGri parašė:
Tai pabandykit duot mišinio, žiūrėkit kas pasikeis. Gal tikrai vaikas valgyt nori 🙂. Kažkokių kitokių patarimų net kol kas nežinau. Pabandykit duot mišinio, pasipra…
Ačiū reikes pabandyt 😇
inetaaa parašė:
Ačiū reikes pabandyt 😇
Kazin ar misinukas isspres, jei turite pakankamai pienuko. Pabandykite facebook parasyti i grupe zindykime kartu, gal panasioje situacijoje kas buvo patars
inetaaa parašė:
Buvo ir mums panašiai tik ji buvo rami bet labai mažai valgė bet mes geriam PM. Po meningokoko skiepo viskas prasidėjo ir dabar tik kokias 4 dienas pradėjo vėl normaliai valgyti, klausiau daktaro sakė po to skiepo būna taip bet nžn ar jūs skiepijote
25 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai