Asta_K parašė:
Buvo ir mums panašiai tik ji buvo rami bet labai mažai valgė bet mes geriam PM. Po meningokoko skiepo viskas prasidėjo ir dabar tik kokias 4 dienas pradėjo vėl norm…
Dar kol kas ne eisim tik antradienį skiepytis...
Asta_K parašė:
Buvo ir mums panašiai tik ji buvo rami bet labai mažai valgė bet mes geriam PM. Po meningokoko skiepo viskas prasidėjo ir dabar tik kokias 4 dienas pradėjo vėl norm…
inetaaa parašė:
Meningokoko buna 3men skiepas, nebent jus praleidot jį ar atidėjot
Erika97 parašė:
Meningokoko buna 3men skiepas, nebent jus praleidot jį ar atidėjot
Aj tada jo buvo skiepas
aaausryteee parašė:
Sveikos, po 3 mėnesio skiepo mums sutriko tuštinimas, nzn ar čia sutapimas ar tikrai nuo skiepo. Šiandien 3d kai kakų nepadariusi. Gal turit kokiu patarimų? 🤔…
Jei maitinat mp, normalu yra iki 10 d. Jei pm, tada iki 5 dienų. Jei diskomforto nejaučia, kažko labai imtis nereikia per tas dienas. Jei maitinate mp, galite pati pavalgyti, kas laisvina vidurius, pvz., džiovintų slyvų. Taip pat gali padėti maudynės šiltam vandeny, pilvuko masažas, padukų masažas. Jei yra diskomfortas arba užsitęsė ilgiau, vaistinėje papašykite žvakučių, parekomenduos, kas tinka kūdikiams 🙂
aaausryteee parašė:
Sveikos, po 3 mėnesio skiepo mums sutriko tuštinimas, nzn ar čia sutapimas ar tikrai nuo skiepo. Šiandien 3d kai kakų nepadariusi. Gal turit kokiu patarimų? 🤔…
Susidūrėm su ta pačia situacija..
Tik mums prasidėjo po 2 mėn. skiepų. Irgi nežinau ar tiesiog taip sutapo, ar tikrai turėjo įtakos. Buvau skaičiusi, kad roto skiepas laikinai sujaukia reikalus. Bet iki pat dabar tuštinaši maždaug kas savaitę, kažkur kas 5-7 dienos. Tik jau tada kai padaro, tai tikrai už visą savaitę. 😀
Aišku juokas juokais, bet pradžioj supanikavusi buvau ir aš, tik mums nepadėjo nei masažiukai, nei mankštelės, niekas. Vaistų ar žvakučių tik nebandžiau, nes šiaip maniškei tai tikrai iš pažiūros viskas okey, tik man kaip mamai panika buvo.
Žinoma man iki pat dabar keista, kad tipo viskas okey net iki 10 dienų nesituštint maitinant MP, bet pasirodo normalu.
aaausryteee parašė:
Mum po roto skiepo taip sutrike buvo, tai as slyvu kai uzvalgiau 3-4 tai pramuse poto 🫢
Man tai didziausia dilema dabar atsilus orams ka rengti... ir nakti atrodo, kad vis persyla:/ miegam su ilga lindex pizama, ir betankiviu bidziu. Bet sianakt jau tik pizama palikau... viena sluoksni. Laukui naudojom columbia kombinezona, bet masinoj jau karsta, lauke lyg normaliai savaitgali dar buvo, bet siandien 12 silumos tai jau desiu pavasarini kombi turbut.. po apacia bodziukas ir sliauztai medv., medv kepuryte vietoj merino vilnos... Ar dar dedate vilnonines kudikiukams? Nuo gimimo visada dejau ant pliku kojyciu, bet dbr atrodo jau tikrai per jarsta vaikui. Pradejau det tik koijinytes medvilnines... pasidalinkit savo izvalgom🤔🤔 tuo paciu baisu ir nesusalti😬😬😬 nes dar tas vejas ...
egggliux parašė:
Man tai didziausia dilema dabar atsilus orams ka rengti... ir nakti atrodo, kad vis persyla:/ miegam su ilga lindex pizama, ir betankiviu bidziu. Bet sianakt jau ti…
Na aš dar dedu vilnones kojinytes ir manau dėsiu iki tol kol tikrai normaliai sušils orai😊👍
egggliux parašė:
Man tai didziausia dilema dabar atsilus orams ka rengti... ir nakti atrodo, kad vis persyla:/ miegam su ilga lindex pizama, ir betankiviu bidziu. Bet sianakt jau ti…
Man irgi ta pati dilema, buvom šiandien lauke, su columbia, medvilnine plona kepure, bet su kapišonu. Kojinės plonos, ne vilnonės, aprengta vienu sluoksniu - šliaužtu. Oyster vokelyje sportinuko. Man atrodo buvo per karšta jai, grįžus kai išėmiau iš kombio nugara drėgna buvo, tai kitą kart tokiu oru arba jau plonesnį kombį dėsiu, arba be vokelio... net nežinau kaip geriau 🤷🏻♀️
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai