Aija parašė:
Šiandien, rugsėjo 10d. 14:34val.po CP gimė mūsų 36sav.mažoji širdukė 2325g.ir 47cm. Tokia visa mini mini, eina sau, deguonies nereik, bradikardija yra, dar per anks…
Sveikinu ❤️❤️
Aija parašė:
Šiandien, rugsėjo 10d. 14:34val.po CP gimė mūsų 36sav.mažoji širdukė 2325g.ir 47cm. Tokia visa mini mini, eina sau, deguonies nereik, bradikardija yra, dar per anks…
Sveikinu ❤️❤️
Juste.J parašė:
Daug kur rašo, jog reikėtų įsigyti diržą po nėštumo, ar jis ištikrųjų toks reikalingas? Gimdžiusios mamos, ar naudojot kažką ?
Truputį naudojau, bet nežinau ar tai būtinas pirkinys. Vėliau šnekėjau su keliom kineziterapeutėm, tai viena sakė kad reiktų, kita sakė, kad minimaliai ir geriau patiems raumenims leisti dirbti darbą 🤷♀️
Aija parašė:
Sveikinimai 😊😊
Man dabar biški neramu dėl tų virkštelės apsisukimų 😬 Ar čia dažnas atvejis? Mano pusseserės pirmagimiui buvo apsisukus virkštelė aplink kakliuką, tai neišgyveno mažylis, paskui prieš kelias dienas kažkokioj kitoj temom forume skaičiau, kad kažkam ta pati situacija buvo, dabar va Ajai, bet ačiū Dievui viskas gerai baigėsi. Kažin nuo ko priklauso ar ta virkštelė bus apsisukus ar ne? Ar įmanoma pamatyt prieš gimdant? 😬
AkVilke parašė:
Sveikinimai 😊😊
Kiek skaičiau dažnas. Pas mane irgi nuo trecio menesio ant kaklo. Bet gydytoja sako, kad tik užsimetus, nes rankomis makaluoja. Pati virkštele neapsisukusi, nespaudžia. O gal tik ramina nežinau. Per echoskopą juk mato.
AkVilke parašė:
Sveikinimai 😊😊
Gimdymo metu uzduso?
Imanoma pries gimdyma suzinoti, echoskopijos metu matosi kur kraujotaka eina, tai galima daryt prielaidas- arba salia, arba apsivijus. Mano pirmajam vaikui buvo dukart apsivyniojus, bet cp dare (ne del to), tai jokiu uzdusimu del to neteko patirti... gimdant naturaliai galejo prasciau buti
Deisė parašė:
Bet tai skiriasi tik tuo ar antrinis, ar pirminis akušeris-ginekologas. Žinau, kad manoji dirba ir taip, ir taip. Šiandien kaip tik ims pasėlį. Bus matyt, ar tuo metu skaitys save kaip pirminę, ar kaip antrinę.
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai