2024.04.05 13:58 (prieš 2 m.)
Nėra už ką, smagu pasidalinti
Kai leidžia į stuburą tai tik "bakst" jaučiasi ir tiek.
Tada jauti kaip eina tokia šiluma į kojas. Tave lėtai paguldo. Po kelių min. nejauti nieko žemiau juosmens. Patikrinant, ar jau suveikė nejautra man užpurškė vandens ant kojos ir sako, ar jauti, kad šalta? Sakau, ne. Tai va, tik tiek, kad jauti, jog kažkas purškiama, bet jokio šalčio/karščio/skausmo.
Operacijos metu esi pilnai sąmoningas. Nieko nematai, kas vyksta, tik palinkusius gydytojus už tokios kaip širmos. Man prie galvos šalia visada stovėjo anesteziologas, kalbino, pasakojo kažkokias istorijas
Gydytojos irgi kažką klausė, pvz., ar jau sugalvojau vardus. Visi tokie ramūs, gerai nusiteikę. Tai visai nebaisu. Vaikų ištraukę man neparodė, gal dėl to, kad gimė anksčiau, nežinau. Girdėjau tik kad suverkė ir juos išnešė. Bet žinau, kad būna kitoms ant krūtinės padeda. Gal prieš operaciją reikėtų pasiklausti ir pasakyti savo preferencijas (jei leis sąlygos).
Na, o svarbiausia - tai pasitikėti gydytojais. Santaros gydytojais aš labai labai pasitikiu. Nors mums tai didžiulis gyvenimo įvykis, jiem - tai eilinė operacija. Būna ir apie 10 per dieną
O pilna narkozė, kai uždeda kaukę ir pilnai atjungia tave, užmigdo. Man nepatiko.. kol paskui atsigauni, toks nemalonus jausmas