Littlemagpie parašė:
Jeigu jus taip veikia gal pertrauka biski padarykit nuo visko? Mano gyvenime buvo etapu,kai negalejau tureti vaiku ir tiesiog belekiek profiliu atsekiau kas vaikus …
Tikrai tas duoda, kaip ir instagramo gyvenimas,atrodo visi tik keliauja visu namai gražus vaikai protingi ir verslininkai bet istikruju juk visi rodo grazias puses savo.. as irgi stresavau,kad kazkokios instagrameres mergyte jau daro mano nedaro, bet atejo laikas jai ir pradejo ir daryti viska ka jai reikia.. o is vaiku reikalaujam,jie juk visi skirtingi.. pagaudavau vis save kad per daug noriu is jos ir nusiraminai supratus.. ir viskas atejo su laiku. Nes ir vaikui negerai kai mama stresuoja juk jie viska jaucia. Aisku ejom mankstas verkdavo kokius 3 kart tada jau priprasdavo nes eidavom 2 arba 3k savaiteje paskui jei liga ar kas tarpas budavo ir vel sunku budavo bet vistiek vesdavau nes ji biskuti musu drama bet cia as apie savo vaika. Aisku uz duru visada girdedavosi kai vaikai verkia,na juk jiems sportuoti reikia
viena pazistama irgi o tai dar nesiseda nesistoja (buvo tada 6 men jai) sakau nu ne sako mano tai jau 7 men viska dare.. na ir norejosi pasakyti bet jai 4 metai dabar ir ji nesneka dar.. tai vat uzknisa tas lygiavimas vaiku.. kur tik nuvaziuoji o tai jau ta ta ana daro? Tie klausimai..
mano valgo piena ryte atsikelus,dabar kol sirguliuoja duodu pietums pries miegeli ,vakare ir nakti keliasi.