aqva parašė:
Tikiuosi... Na, o man kaip tik atrodo, kad reiktu visvien pasirodyti, jai nevaiksciotu pats ????
Pasirodykit visada, kai tik kas nors neramina;)
Klubų displazijos gydymui naudojami du įtvarai: Pavliko dirželiai arba Freiko pagalvėlė (kitaip – abdukcinis klubų įtvaras arba balnelis klubams). Skaityti
visą straipsnįaqva parašė:
Tikiuosi... Na, o man kaip tik atrodo, kad reiktu visvien pasirodyti, jai nevaiksciotu pats ????
Pasirodykit visada, kai tik kas nors neramina;)
Pagaliau matosi finiso tiesioji (labai tikiuosi)
šiandien buvom pas daktare ir gavom nurodymus po triju savaiciu nuimti pagalvele ir po nuemimo praejus keletui dienu darys rengena jei viskas gerai busim pasveike, sake gal bus kaledine dovana mamai
nesiojam labai saziningai, tai tikiuosi viskas bus gerai. Tik šiandien eidama pas daktare pagalvele uzdejau po rubeliais ant bodziuko tai pagyre kad pasitaisiau ir teisingai dedu,
tai ir nzn kas blogai ant rubeliu det.
fylka parašė:
Pagaliau matosi finiso tiesioji (labai tikiuosi)![]()
![]()
šiandien buvom pas daktare ir gavom nurodymus po triju savaiciu nuimti pagalvele ir po nu…
Super sveikinu :)) mes esim po kaledu ir jeigu ok nesiosim tik naktim nes po praėjusio vizito kaip supratau, jau klubeliai centruoti, nera nukrypimo kiek israse parasyta
fylka parašė:
Linkiu kad ir jum kuo maziau liktu nesiot,jau ir smagiau darosi kai zinai kad i geraja puse viskas eina
![]()
As tikiu, geros naujienos visad dziugina, mum ir vizita paskyre tik po pusantro men, tai tikiuos viskas bus ok ir nesiosim naktim ;)) o kiek jus laiko isnesiojot priminkit ?;)
Arinaa parašė:
As tikiu, geros naujienos visad dziugina, mum ir vizita paskyre tik po pusantro men, tai tikiuos viskas bus ok ir nesiosim naktim ;)) o kiek jus laiko isnesiojot pr…
Kai nusiimsim po 3savaiciu tai busim isnesioje beveik 3menesius.
Sveikos Mamytės. Prisijungemia ir mes su dukrytė 2,5 mėnesiu prie jūsų. Noriu papasakoti savo istoriją ir dabar kai skaitau vis daugiau tai labai daug abejonių kyla pačiai. Mūsų mergytė gimė sveika, isnesiota, normalaus svorio, šeimos gydytojas patikrinęs pasakė, kas viskas lyg ir gerai, bet dėl visa jo vis tiek reikia pasitikrinti ekoskopu ir rekomendavo pasitikrinti iki 3men. Na suėjo 2 mėnesiukai, gavom siuntimą ekoskopu, kuri atlieka pas mus poliklinikoje, dar tuo mes apie šitas bedas visiškai nieko nesupratau tiesiog esu girdėjusi nuotrupuu, kad baisu kai vaikui reikia tų balneliu ir pan. Na ekoskopuojantis daktaras tepasakė, kad įtarė displazija, aš išsigandau, nes buvau įsitikinusi, kad nuo viskas jai gerai. Tepaklausiau daktaro, o kas negerai ką daryti, sako parašykit siuntimo, kad apžiūrėtu ortopedas. Na is Jo sužinojome tik tiek. Tuomet skubiai užsiregistravome į ortopedini, patekom pas gydytoją Kušleika, kuris tik apžiūrėjo ją iš išorės ir remdamasis tuo kas parašyta ano gydytojo ekoskopo israse (ten parašyta, tik tai kad įtaria) israse musm freiko pagalvele. Begalo skauda širdį kai rekia mažylei ją dėti, ji visada buvo begalo judri, labai mėgo būti, miegoti ant šono. Aišku uždėjus labai kažkaip nesureagavo, priime normaliai. Tiesiog tikriausiai man buvo sunkiau ją tokią dabar bejėgiai matyt. Taigi noriu paklausti gal galit rekomenduoti Kaune kokį nors tikrai labai gera ortopeda, kuris viską ištirtų ir ne vien popieriumi pasikliautu priimant sprendimą. Gal bent paaiškintų kokioje mes čia situacijoje ar rimta ar nelabai. Labai prašau padėkite
Mamytes!! Vakar po apsilankymo pas chirurga-ortopeda ir po echoskopo, susidurem su zinia apie klubine displazija.
Skyre mum ta freiko pagalvele. 20cm. Mazylei 1men ir 19d, 57cm ugis, 5kg su virsum. Ir liepe apsilankyti tik po 3men. Deveti 23h paroj. Nu ji mum zenkliai per didele, neina net kojyciu tiek isskiest, nors net jam matuojant ja, kojytes tiek nesizerge ir ji verke. :'( verkia ji ir dabar kai det bandau.. Nenutuokiu ka daryti. Gal kas Vilniuje zino gera vaiku chirurga-ortopeda, kad ir privaciai???????
automane parašė:
Mamytes!! Vakar po apsilankymo pas chirurga-ortopeda ir po echoskopo, susidurem su zinia apie klubine displazija.
Mes nuo 1 mėn 20 dydi dėjom o musiškė 55 cm buvo ir sverė tik apie 4 kg, gal kažkaip netaip dedate, rekomenduočiau Pauliu Griga.
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai