zosyyte26 parašė:
Mes nešiojom 5 sav. Ir viska nuimė statūs kampai buvo. Nors turėjom 2b/2c tipą abirju klubu. Nešiojom tvarkingai ir nuimdavom tik keičiant pampį ir maudant...…
Jums užteko 1 mėn ir pagerėjo? 😇oho kaip šauniai!
Klubų displazijos gydymui naudojami du įtvarai: Pavliko dirželiai arba Freiko pagalvėlė (kitaip – abdukcinis klubų įtvaras arba balnelis klubams). Skaityti
visą straipsnįzosyyte26 parašė:
Mes nešiojom 5 sav. Ir viska nuimė statūs kampai buvo. Nors turėjom 2b/2c tipą abirju klubu. Nešiojom tvarkingai ir nuimdavom tik keičiant pampį ir maudant...…
fylka parašė:
Na va mes jau po vizito, tai pagerejimas yragavom nauja pagalvele nesiojom 18 gavom 20,tik gavau pastebejima kad ant kelnyciu nesiojam pagalvele tai ir truput…
Sauniai!
nu jo mums sake ant rubeliu deti
fylka parašė:
Na va mes jau po vizito, tai pagerejimas yragavom nauja pagalvele nesiojom 18 gavom 20,tik gavau pastebejima kad ant kelnyciu nesiojam pagalvele tai ir truput…
Gal siauros kelnytes buvo? Mums sake kad geriau nedeti pedkelniu ar timpuciu, nes jas aunant kojos susiglaudzia, geriausiai sliauztinukai kuriu kojos susisagsto, o ant ju pagalvele, arba tokie platus ir ant pagalveles uzsideda, bet as dedavau po ja. Ii netgi dedant sliauztinuka reikia prilaikyti, kad koju neglaustu
Arinaa parašė:
Aha užteko. Ir nešiojom ant rūbu viską. Ir naudojom pėdkelnes. Juk apmauni sekundę ir vėl dedi pagalvėlę.
MeleKaramele parašė:
Gal siauros kelnytes buvo? Mums sake kad geriau nedeti pedkelniu ar timpuciu, nes jas aunant kojos susiglaudzia, geriausiai sliauztinukai kuriu kojos susisagsto, o …
Nu placios kelnytes buvo bet jai taip pasirode kad negerai, ir man sake kai pirma karta buvom kad geriausia su sagutem ir deti pirma bodziuka tada pagalvele ir kelnytes, bet man tie sniurai ant nuogu kojyčių ne kažką
tai nesiojau ant kelnyciu ir toliau taip desiu tik sekanti karta kai eisiu tai uzdesiu po apacia kad nebekliutu
Sveikos mamytes. As su tokiu klausimu. Kokio amziaus jusu berniukai pradejo vaikscioti? ???? Manajam metukai ir 1sav, prie lovos, spinteliu ar stalo pasilaikydamas pastovi, na siektiek paeina bet tik tada kai tvirtai isikibes. O seip pasileist ir pastovet bijo. Pradedu nerimaut, kad iki musu vizito po metu laikotarpio jis dar nevaikscios. Nes mums uz 4men reikes pasirodyt. Atrodo toli dar, bet darosi neramu????. Aciu. Pasisakiusioms
aqva parašė:
Sveikos mamytes. As su tokiu klausimu. Kokio amziaus jusu berniukai pradejo vaikscioti? ???? Manajam metukai ir 1sav, prie lovos, spinteliu ar stalo pasilaikydamas …
Mano pirmagimis pradejo jau pats eiti 1m 2men iki tol vaikščiojo tik prisilaikydamas, kaip man atrode tai jis bijojo pasileisti, nesaugu jam turbūt buvo
manau nestresuokit kada jis jausis tvirtai tada ir prades vaiksciot
iz 4men jau ir lakstyt gales
aqva parašė:
Sveikos mamytes. As su tokiu klausimu. Kokio amziaus jusu berniukai pradejo vaikscioti? ???? Manajam metukai ir 1sav, prie lovos, spinteliu ar stalo pasilaikydamas …
Tokiam amziuje 4 menesiai yra kaip suaugusiam 10 metu
buna or sveiku vaiku kurie veliau pradeda vaiksciot, drauges berniukas tik 1,5 m pradejo nesilaikydamas, tai viskas bus ok. Siaip jei ka galima persikelt ir veliau vizita, nes reikia pasirodyt gydytojui kai jau tvirtai vaiksto bent pora menesiu, bet manau tikrai prades per tiek laiko;)
MeleKaramele parašė:
Tokiam amziuje 4 menesiai yra kaip suaugusiam 10 metubuna or sveiku vaiku kurie veliau pradeda vaiksciot, drauges berniukas tik 1,5 m pradejo nesilaikydamas, ta…
Tikiuosi... Na, o man kaip tik atrodo, kad reiktu visvien pasirodyti, jai nevaiksciotu pats ????
23 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai