Kreta parašė:
Bet gmail labai mazai talpinti duoda. Ar jus issipirkusios daugiau vietos?
Nieko neteko dar issipirkt.
Kreta parašė:
Lūšiukė parašė:
Hm..man tie 15gb staigiai uzsipilde
Kreta parašė:
Hm..man tie 15gb staigiai uzsipilde![]()
Reikes paziuret kiek pas mane yra.
vidike parašė:
Mes tik gime ant kakliuko tokia zymele gavome,po savaites ant pilvuko atsirado.Ant kakliuko vis liko,nedideja,bet ir nemazeja.O ant pilvuko isnyko.
O teiravotes pas gydytoja? Isnyks ar ne sita demele? Gal nebus tokia ryski? Nes dabar tai tokia tamsiai raudona jin
Kreta parašė:
nu man rodo 13 gb tai sociai manau
AgneHill parašė:
Musu namai smirda sh nuo tos dienos, kai pradejom duoti comfort milk !!! Siaubas, taip smardziai gadina ora, kad mes kaskart galvojom, jog ji apsikakino . Ar ir jum…
Pas mus tas pats, vakar tokį padarė, kad reikėjo iškart į lauką išnešti.. Šiandien jau mažiau smirdanti padarė, bet toks keistas kvapas, kaži kuo čia pasibaigs. Ir dar kakoja tik kartą.. Anksčiau daugiau buvo, bet įtariu kad nuo vitamino D pakietejo, tai nuo vakar nebeduodu. Bezdukai nesmirda taip
Agne_Ker parašė:
Pas mus tas pats, vakar tokį padarė, kad reikėjo iškart į lauką išnešti.. Šiandien jau mažiau smirdanti padarė, bet toks keistas kvapas, kaži kuo čia pasibaigs. Ir …
O kazi gal tokie smardus ir dar zalios spalvos nuo pankoliu arbateles? Musu irgi i.para karta tik daro , bet cia normalu ;)
AgneHill parašė:
O kazi gal tokie smardus ir dar zalios spalvos nuo pankoliu arbateles? Musu irgi i.para karta tik daro , bet cia normalu ;)
Mum taip buvo pora dienu kai pakeiciau misini kakavo zalsvai ir smirdziai dab vel kakoja graziai
Liutuke_tuke parašė:
prisimasto tu nesamoniu jie,aisku ima nnervas,bet kartais ir juokas.Nenumirsim ir mes del tu 20 svaru,tik paskui jokiu kompensaciju uz sildyma neduoda,ale no ben…
O kokios cia komensacijos uz sildyma? Ar cia tas pats hous benefit?
As gal irgi kitais metais vel bandysiu siusti del 20sv, bet jau vyro vardu
arba kreipsiuos i kokia lietuviu agentura kad viska sutvarkytu.
22 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai