Gintariuke24 parašė:
Tikrai baisu kas daros... Dar jei tas tėvas bus pripažintas nepakaltinamu tai ir kalėjimo išvengs.. O ką tie vaikiukai patyrė tam lediniam šuliny ašaros tik kaupias…
Gaila lbj
Gintariuke24 parašė:
Tikrai baisu kas daros... Dar jei tas tėvas bus pripažintas nepakaltinamu tai ir kalėjimo išvengs.. O ką tie vaikiukai patyrė tam lediniam šuliny ašaros tik kaupias…
Gaila lbj
emma parašė:
Tiek tas padaras, tiek motina- vienodai kalti.
Manau tai motinai pati geriausia bausmė bus sąžinės graužatis, kad neapsaugojo vaikų... Bet velgi mačiau per žinias, kad dar ji tyli apie smurtą šeimoje
tai jai ir manau psichologo reikia
Lūšiukė parašė:
Manau tai motinai pati geriausia bausmė bus sąžinės graužatis, kad neapsaugojo vaikų... Bet velgi mačiau per žinias, kad dar ji tyli apie smurtą šeimoje…
Nežinau ar ji apskritai ją turi. Ji juk jam gimdė tuos vaikus? Leisdavo pragerti vaikų pinigus ir traumuoti visą šeimą. Suprantu, kad tokios moterys psichologiškai palaužtos, bet motina pirmiausia kovoja už savo vaikus, o ne tyli ir dangsto tokius padarus! Ji neturėjo teisės paleisti į gyvenimą kūdikėlių tokiai kančiai! Ir man jos negaila!!! Turėjo visas galimybes kažką keisti, bet kam tie vaikai rūpi, kai VYRAS brangiau??
Taip taip, psichologai sakys, kad moterys tampa priklausomos nuo smurtautojų ir bla bla bla! Po velnių, bet nuo savo vaikų, priklausomybę jos praranda?! Kaip žvėris turėjo stoti už savo kūdikėlius, o ne nešti savo kailį, palikusi juos likimo valioje!
Lūšiukė parašė:
Manau tai motinai pati geriausia bausmė bus sąžinės graužatis, kad neapsaugojo vaikų... Bet velgi mačiau per žinias, kad dar ji tyli apie smurtą šeimoje…
gal bijo, kad kitu neuzmustu.. nes iki siol tai visiem vienodai buvo. o moteris, matosi, socialiniu igudziu stokoja ir siaip proto ne prudai..nesakau, kad tai pateisina ja, bet galiu duot 100 proc, kad nei viena vaiku teisiu atstove ar socialine nenukentes. viska ant tevu suvers. siaip jie uz tai ir atsakingi. bet kam mokami tada atlyginimai socialiniam darbuotojam , ar vaiku teisiu darbuotojam, tai nesuvokiu. niekada sitokiu fraziu nesakiau, bet cia man riba...
kaip palikti vaikus su zmogum, kuris sunui galva vaiku akivaizdoje nukerta? nu motina proto neturi, faktas. bet tai kitu protas kur?? ar tik po euriuka paramos akcijom siuntineti gali? gyventu salia manes panasi seima, tikrai imciausi pati kazko, nors ir man nepriklauso
emma parašė:
Nežinau ar ji apskritai ją turi. Ji juk jam gimdė tuos vaikus? Leisdavo pragerti vaikų pinigus ir traumuoti visą šeimą. Suprantu, kad tokios moterys psichologiškai …
matyt tiek kartu musta ir skriausta, tiek ji, tiek vaikai, kad galvojo, ir si karta prasisuks..kas neduota zmogui, tas neduota. ne visos motinos kovoja uz savo vaikus, neabejoju, kad ir sitame forume nemazai tokiu, kurios tyli ir kencia vyro smurta..nenoriu nei galvoti, kaip kiti vaikai gyvens, augs ir ka jie istvere..
emma parašė:
Nežinau ar ji apskritai ją turi. Ji juk jam gimdė tuos vaikus? Leisdavo pragerti vaikų pinigus ir traumuoti visą šeimą. Suprantu, kad tokios moterys psichologiškai …
Pirma mane vyras turėtų įmesti į tą šulinį, kad ką vaikams padarytų... to tikrai nesuprantu kur jos protas buvo. Bet velgi turiu draugę, kuri kentėjo nuo smurtaujancio vyro... Seip ne taip po ilgo gyvenimo kartu metė ji jį, susirado kita tikrai faina gera vyrą, lb rūpestinga, priėmė tuos vaikus, jau atrodė susiprato ir pagaliau bus laiminga, bet va matyt psichologiškai nėra stabili ir sumąstė palikt ji, nes jai to gerumo jo per daug
matyt patinka tos namie intrigos, tas toks nuosmukis, auka būti. Juk tokie dažniausiai auksiniai vyrai tampa, prižada kalnus, meilę begalinę ir pan. Tai tik psichologo manau tokioms reikia, nes tikrai nenormalu
bet va norisi tikėti, kad sąžinės nors kiek yra, ypač po tokių įvykių
neįsivaizduoju kad rami galėtų išlikti ir nesigailetu
zosyte-Vilnius parašė:
matyt tiek kartu musta ir skriausta, tiek ji, tiek vaikai, kad galvojo, ir si karta prasisuks..kas neduota zmogui, tas neduota. ne visos motinos kovoja uz savo vaik…
Man juoką ir pyktį sukėlė seniūno (berods) liudijimas, kad ji ne kartą iš namų bėgo, bet vyru nesiskundė ir niekaip jie prisipažinimo dėl smurto neišpešdavo
turbūt ir mušė profesionaliai? Be jokių žymių
ir bėgdavo šiaip, iš sportinio azarto.
zosyte-Vilnius parašė:
gal bijo, kad kitu neuzmustu.. nes iki siol tai visiem vienodai buvo. o moteris, matosi, socialiniu igudziu stokoja ir siaip proto ne prudai..nesakau, kad tai patei…
Va aš šito ir nesupratau, rodė per žinias kaimynus kurie sakė, kad net yra matę kaip mušė jis ją. Kaip vaikai klykdavo
As tokiems kaimynams pateikciau kaltinimus kaip pagalba smurtautojui
kaip galima tai matyti ir tylėti
soc darbuotojus pateisinti galėčiau, nes buvo su ja kalbėta, bet ji neigdavo viską
o ir tu tokių šeimų yra begalė ir zinok kaip joms padėti, ypač kai pagalvos jos net nenori
Lūšiukė parašė:
Pirma mane vyras turėtų įmesti į tą šulinį, kad ką vaikams padarytų... to tikrai nesuprantu kur jos protas buvo. Bet velgi turiu draugę, kuri kentėjo nuo smurta…
apie motina net galvot nenoriu. nes moteris turi rimtu problemu..manau sazines yra. bet jos masto matyt, kitaip, nei mes.
toks toki sutiko ir savu pavadino,matyt. arba nera stuburo ir protelio tuo pat metu, eiti kur nors. nes kazkaip nujauciu, kad eiti jai nebuvo kur...
tiek pripranta prie to, kaip priklausomybe kokia.. neisivaizduoja, kad gyvenimas gali buti kitoks.
bet as grisiu prie to, kur buvo vaiku teises.. nes kalbanciu valdininku galvu pilna visur. o realiai? darbai kokie?
emma parašė:
Man juoką ir pyktį sukėlė seniūno (berods) liudijimas, kad ji ne kartą iš namų bėgo, bet vyru nesiskundė ir niekaip jie prisipažinimo dėl smurto neišpešdavoturb…
Yra zinok tokių, kurie nepalieka įrodymų... As turėjau tokį "draugą"kuris bandė prieš mane ranka kelt, buvau ir už plaukų tasyta. Tai jis tiesiai buvo pasakęs, kad nėra durnas ir nemus taip, kad galėčiau pasiskųsti. Tik neapskaiciavo to, kad isvysiu aš jį ir to nekentesiu
11 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai