Lika K. parašė:
Labas rytas merginos,kam dare laparaskopija,po operacijos,kraujavot?As vakar vakare pradejau kraujuot negausiai.Dar ir siandien nepraejo.Normalu cia ar neturi taip …
Man tepliojo savaite. O kaip stipriai tikrai nepamenu
Lika K. parašė:
Labas rytas merginos,kam dare laparaskopija,po operacijos,kraujavot?As vakar vakare pradejau kraujuot negausiai.Dar ir siandien nepraejo.Normalu cia ar neturi taip …
Man tepliojo savaite. O kaip stipriai tikrai nepamenu
_BurBė_ parašė:
Man tepliojo savaite. O kaip stipriai tikrai nepamenu![]()
Hmm...gal tada nesijaudinsiu
man trecia diena po operacijos,ir kazkaip silpnai jauciuosi,pecius skauda,kai ikvepiu sugelia...Burbulioja kazkas viduj skirtingose vietose
Tikejausi kad geriau jausiuos
Lika K. parašė:
Normalu, dar žiūrint ką ir kiek ten pas jus darė.
Lika K. parašė:
Hmm...gal tada nesijaudinsiuman trecia diena po operacijos,ir kazkaip silpnai jauciuosi,pecius skauda,kai ikvepiu sugelia...Burbulioja kazkas viduj skirt…
Kraujuoti normalu savaitę, o dėl burbuliavimo- juk šalinasi dujos
Lika K. parašė:
pašalino sąaugas,sake labai labai daug ju buvo visur....ir Pasalino cista ant dešines kiaušides.
Tada tikrai normalu. O pečius skauda dėl narkozės.
Bruknė3 parašė:
Tada tikrai normalu. O pečius skauda dėl narkozės.
Ne del narkozes o duju kuriu buvo prileista
_BurBė_ parašė:
Ne del narkozes o duju kuriu buvo prileista
Pečiuose ne dėl dujų skauda 😉 ir po kitų operacijų visai ne susijusių su lp pečius taip pat skauda. Medikų paaiškinimas, ne mano sugalvojimas 😊
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai