Vykacka88 parašė:
Kiek kainuoja draudimas ? Man atrodo Mentor garantija visam gyvenimui duoda ar klystu
Motivai 200doleriu 5metam. Visam gyvenimui nera man rodos nei vieno gamintojo.
Vykacka88 parašė:
Kiek kainuoja draudimas ? Man atrodo Mentor garantija visam gyvenimui duoda ar klystu
Motivai 200doleriu 5metam. Visam gyvenimui nera man rodos nei vieno gamintojo.
Sunnydayy parašė:
Tai ir su mentor dirba???
Jei noresit butent mentor, gali uzsakyt ir juos. Tik jau operacija kainuos ne 2900 tradiciskai, o daugiau
Kgeira parašė:
Sveika, o pas Tave turbur pacios krutines yra? Nes as sakiau noriu naturaliai tai man pasiule 350 anatominius TA, bet pas mane dabar 70A. As 168cm 55kg
Tai kad nelabai kas pas man yra. Kažkada buvo B, Bet dabar tai skurytes beliko
Anzelikangell parašė:
Jei noresit butent mentor, gali uzsakyt ir juos. Tik jau operacija kainuos ne 2900 tradiciskai, o daugiau
Dabar jau tradiciskai 3100
pabrango
laimingaesuu parašė:
Tai kad nelabai kas pas man yra. Kažkada buvo B, Bet dabar tai skurytes beliko![]()
Klausiu dėl to, nes man TA siulo 350 :)) bet susitariau uzsake ir mazesnius, pasitarsim dar pries operacija kaip cia bus, man tik nepatinka kad su mazesniais tarpas gali didesnis gautis
Kgeira parašė:
Klausiu dėl to, nes man TA siulo 350 :)) bet susitariau uzsake ir mazesnius, pasitarsim dar pries operacija kaip cia bus, man tik nepatinka kad su mazesniais tarpas…
Matyt kiti išmatavimai skiriasi. Man pasiūlė mentor anatominius. Eisiu dar pas DD į konsultaciją, žiūrėsim ką parekomenduos
vaida1 parašė:
Sveikos. Jau kuris laikas skaitau Jūsų diskusijas, aš tokia tylioji dalyvėviskas buvo labai įdomu iki operacijos. Ir va aš jau trečia diena po operacijos... jau…
Na, smagu, kad jau po. Beliko išlaukti geresnės savijautos :). O pas ką dareisi ir kokio dydžio, gamintojo ir tt?
laimingaesuu parašė:
Na, smagu, kad jau po. Beliko išlaukti geresnės savijautos :). O pas ką dareisi ir kokio dydžio, gamintojo ir tt?
Dariausi pas Aštrauską. Mentor anatominius 305 ml, dėjo per pažastį. Tuo pačiu dar riebaliukų nusiurbė pažastyse. Operacija sklandi, tik tiek kad dar su drenais... jau labai tikiuosi ryt išims.
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai