vaida1 parašė:
Dariausi pas Aštrauską. Mentor anatominius 305 ml, dėjo per pažastį. Tuo pačiu dar riebaliukų nusiurbė pažastyse. Operacija sklandi, tik tiek kad dar su drenais... …
O kiek dar kainuoja nusiirbimas nuo ranku?
vaida1 parašė:
Dariausi pas Aštrauską. Mentor anatominius 305 ml, dėjo per pažastį. Tuo pačiu dar riebaliukų nusiurbė pažastyse. Operacija sklandi, tik tiek kad dar su drenais... …
Sužadėtinė parašė:
Pas mane ne visai nuo rankų siurbė, o nuo pažastų tik, kai priglaudi ranką prie šono tokia raukšlė riebaliukų buvo. Tai papildomai nekainavo, kadangi dėjo per pažastį tai ir ten nusiurbė. Nors jausmas kad nemažai turėjo nes nutirpus oda stipriai ir jau mėlynės atiranda...
vaida1 parašė:
Sveikos. Jau kuris laikas skaitau Jūsų diskusijas, aš tokia tylioji dalyvėviskas buvo labai įdomu iki operacijos. Ir va aš jau trečia diena po operacijos... jau…
Sveikinu.
vaida1 parašė:
O koks ugis ir svoris? Nes man operacija greitainpas TA, svarstau dar 305 ar 350. Dabar 70A pas mane
Kgeira parašė:
O koks ugis ir svoris? Nes man operacija greitainpas TA, svarstau dar 305 ar 350. Dabar 70A pas mane
Ugis 165 svoris 50. Po dviejų maitinimų užtrukusių po metus laiko pas mane buvo tuščias 75B. Tai man pilnai užteko 305. Vietoj tavęs imčiau 350. Aišku nežinau kokio dydžio tu nori po operacijos? Bet 305 gali būt mažokas, bent mano čia nuomone... man siūlė 275 arba 305.
Sužadėtinė parašė:
Čia aktyviau bendrauja, nei uždaroj grupei![]()
Tai kas op pasidares pries metus ar du jau seniai issikalbejes ir viskas aisku, naujokes pacios neaktyvios, kam turetu but aktualu klausimai. Ka mes senosios ten bekalbesim kai viskas aptarta 100kart jau ???
vaida1 parašė:
Ugis 165 svoris 50. Po dviejų maitinimų užtrukusių po metus laiko pas mane buvo tuščias 75B. Tai man pilnai užteko 305. Vietoj tavęs imčiau 350. Aišku nežinau kokio…
Man ir tiek pat siūlė tik sako papildomai įdėčiau riebaliukų, bet kad nelabai yra iš kur
As pastebejau kad T.A labai megsta su tais riebaliukais dirbtis :)) kiek mano pazystamu dares, tai visoms jis randa prie ko prikibt. Vienai mano draugei nueme nuo koju, suleido i krutine , kad vienodas padaryt. Bet ji tokia plonute, mazute.. neisivaizduoju ka ten paimt galejo
Sakykit merginos, o kodel jus norit per pazasti? Del randelio? Jus zinot, kad daugiau rizikos desant per pazasti?
Sunnydayy parašė:
As pastebejau kad T.A labai megsta su tais riebaliukais dirbtis :)) kiek mano pazystamu dares, tai visoms jis randa prie ko prikibt. Vienai mano draugei nueme nuo k…
Na kiek aš domėjausi, o domėjausi daug tai ne visai daugiausia rizikos dedant per pažastį. Per aureolę daugiau. O po krūtine aš nenorėjau rando. Manau čia kiekviena pagal savo poreikius renkasi.
vaida1 parašė:
Na kiek aš domėjausi, o domėjausi daug tai ne visai daugiausia rizikos dedant per pažastį. Per aureolę daugiau. O po krūtine aš nenorėjau rando. Manau čia kiekviena…
To rando kai sugyja praktiskai nei nesimato po krutine. O per pazasti tikrai didesne tikimybe komplikaciju
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai