Upe123 parašė:
Tikrai viskas nea taip baisu kaip atrodo, as va dar tik po savaites bet puikiai jauciuos, namie esu su trim mazom mergaitem...
O kiek dejotes?Dziugu kad gerai jauciates?O mazyciu ant ranku kiek laiko neimsite?
Upe123 parašė:
Tikrai viskas nea taip baisu kaip atrodo, as va dar tik po savaites bet puikiai jauciuos, namie esu su trim mazom mergaitem...
O kiek dejotes?Dziugu kad gerai jauciates?O mazyciu ant ranku kiek laiko neimsite?
Well parašė:
Buvo iki krutu didinimo 90x59x83
O pas mane 100×74×91ir ugis 170 ?man tikrai 500cc reikia?
dinulia parašė:
Mums jau beveik du metai.Manau taip jau ir liks.
Ar naudojote kokius nuo randu kremus?
EditukeS parašė:
Ar naudojote kokius nuo randu kremus?
Naudojau ir kremus, ir pleistrus.Naudojau tikrai ilgokai.Zinojau kad nebus jokio poveikio, bet nusprendziau paeksperimentuot ir tept tik viena kruti.Skirtumo tarp randu nerasta
seleste parašė:
Atrodo nemazas, manau dar bals. Bet matyt mazesnis ir negali buti?
Gal kada ir isbals.Bet jie man netrukdo.Kad juos pamatyt, reikia krutis pakelt
dinulia parašė:
Naudojau ir kremus, ir pleistrus.Naudojau tikrai ilgokai.Zinojau kad nebus jokio poveikio, bet nusprendziau paeksperimentuot ir tept tik viena kruti.Skirtumo tarp r…
Kaip kad daug kas ir sako matyt taip ir yra, koks organizmas ir kaip oda linkus randet ?
Well parašė:
Man jau beveik 3 sav. Siandien atrodau taip. dar viskas istine ir nervuoja mane. Kiek laiko Jums truko tinimas?
Dailiai atrodot ☺️ Laukiu ir as kai su maudymuku atrodys puikiai krutine, o ne plokscia
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai