lailai99 parašė:
Mano drauge kai pasidare operacija beveik gailejosi. Ilgokai viskas atrode istine,nenaturalu, kol nusistovejo. Bet po to nebegalejo atsidziaugt, priprato, susirado …
As nebuciau sakius tam vaikinui.
lailai99 parašė:
Mano drauge kai pasidare operacija beveik gailejosi. Ilgokai viskas atrode istine,nenaturalu, kol nusistovejo. Bet po to nebegalejo atsidziaugt, priprato, susirado …
As nebuciau sakius tam vaikinui.
Lauksmė parašė:
As nebuciau sakius tam vaikinui.![]()
Jie susituoke, tad kaip ir nebebuvo verta slepti
pasake pries vestuves.
As ir bet kuriam vaikinui nesakyciau, kam reikia po to paskalu, jei santykiai nesusiklosto...
lailai99 parašė:
Jie susituoke, tad kaip ir nebebuvo verta sleptipasake pries vestuves.
As ir bet kuriam vaikinui nesakyciau, kam reikia po to paskalu, jei santykiai nesu…
Ai nu, jei vyras tai taip..Bet jei siaip vaikinas tai tyleciau.
Jenta parašė:
Matyt reikalas yra tame, kad vieni zmones gyvenime rizikuoja, daro, siekia savo svajuniu ir sdziaugiasi, o kiti jiems pavydi. Pavydi tie, kurie turi tokias pat gali…
Man labai patinka mano mociutes zodziai protingas zmogus mokosi is svetimu klaidu o durnas is savu... taip jau yra:))) o svajones mes visi turim ir ju siekam visi tik ne visiems lempa pasiekt
Bet esam zmones ir klystam tai yra zmoniska tik reiktu moketi isvadas padaryti savo gyvenime nekartoti ju ir nedaryti dar didesniu!;)
O as esu nusiteikusi laaabai gerai
laukti liko nebedaug, kadangi gyvenu uzsienyje, tai po operacijos laukia nemazai reikialiuku per 1.5savaites nuveikti. Itikineju save, kad pagulesiu2-3D max ir tada kibsiu i darbus ir giminiu susitikimus ? taigi mergaites, daugiau pozityvo ir viskas bus super ✌️
deimantines parašė:
O as esu nusiteikusi laaabai gerailaukti liko nebedaug, kadangi gyvenu uzsienyje, tai po operacijos laukia nemazai reikialiuku per 1.5savaites nuveikti. Itikine…
Neplanuokite nieko svarbaus po op. Gali buti kad is lovytes atsikelti negalesi
Gyvenu uzsienyje. Butas vilniuje o operacija Klaipedoje.. kita diena po op vaziavau traukiniu namo, viena. Antradieni padare o sestadieni skridau is vln.. nebuvo taip jau baisu. Buvo nepatogu, skaudejo ir sutinus krutine... pirmos 3 sav sunkesnes. Ir veliau su lyg kiekviena diena vis lengviau ir maziau jauciasi. Dabar jau 2 men. Ir nejauciu jokiu svetimkuniu, krutine minksteja.. spec liemenuka nesioju tik nakti. Nuo 5 sav jau normalus liemenukas diena, ne push up bet su viela. Randeliu irgi neskauda.. bendrai esu patenkinta. O vyras vis akiu neatplesa ir rankytes pacios tiesiasi :)))) ir ant pilvo jau galiu guleti..
Gal padejo kad menesi nedirbau.. pakeociau darba. Puikiai sutapo
Ai isidejau anatominius 360/380ml. Is pilno A isejo pilnas D.
Tik idomu kada prades randeliai mazeti ir svieseti..
olgadar parašė:
Neplanuokite nieko svarbaus po op. Gali buti kad is lovytes atsikelti negalesi
Gyvenu uzsienyje. Butas vilniuje o operacija Klaipedoje.. kita diena po op vaziava…
As irgi laukiu kada viskas praeis ir uzsidesiu grazu lemenuka nes i darba drabuziu nerandu:)))
jielka parašė:
O kokie jusu prarametrai ir kiek dejot??
Ugis 169, svoris 62, buvau 75a/b, dejo 400cc, db tureciau but c/d dar neziurejau liemenuku
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai