Well parašė:
Svarstau irgi apie isiemima implantu. Gailiuosi kad sutikau sita padaryti.
Manau, jums pooperacine depresija
Well parašė:
Svarstau irgi apie isiemima implantu. Gailiuosi kad sutikau sita padaryti.
Manau, jums pooperacine depresija
Well parašė:
Bijau ir gailiuosi esu po operacijos 2 savaites vakar siulus isieme kaip ir viskas turetu buti gerai. Operacija atlikta graziai be prekaistu bet tas kad nuodas mano…
Nepanikuok. Manau tu labai isitempus dabar. Negalvok apie tas nesamones. Juk ziurek zmones ir su implantuotais sanariais gyvena n metu, su visokiais varstais kunuose ir t.t. Bet jie gyvena, atsipalaiduoja ir gyvena. O mums kas diena visokie delfiai ir t.t. kisa visa neigiama info, tai l.gerai gerti vandeni su citrina, uz pora dienu, kaip blogai yra gerti vandeni su citrina ir t.t..
Lygiai tai pat galvojau pries operacija kad viskas bus gerai kad visko buna ir tie impantai nieko blogo daug skaiciau apie tai ir daktaras tikino kad viskas bus gerai, bet ju yra toks darbas. visos merginos svajoja apie dailia krutine taip ir uzsirasiau ilgai galvojau ir pagaliau atejo operacijos diena ir tik prabudus supratau kokia esu durna kad tokiom nesamonem pasirasyti. Sveikata savo gadinti kai esi sveika grazi turi grazia seima ir galetum pinigelius kelionei isleisti o cia pati sau trumpini gyvenima. Vyras mano pritare cia buvo mano sprendimas. Bet simta kart buvau laimingesne naturali be tu implantu... blakstienos ir putlintos lupos cia yra smulkmenos palyginus su sita operacija... zalojimas saves. Galbut tai galima pavadinti depresija jeigu gailesi ka padarei as vadinciau tai neprotingo zmogaus elgesiu neapascius visu riziku.
Well parašė:
Aciu uz nuoroda, skaitau ir paziuresiu. Ir ant saves dabar matau kas darosi organizme
O ka tu jau matai ant savo organizmo?
Well, tikrai sunku skaityti, ka rasote. Toks jausmas, kad jokiu implantu neisidejote, o tiesiog stengiates neigiamai kalbeti apie tokia op.
As ilgai svajojau, isidejau ir dziaugiuosi. Sunku buvo, nesiginciju. Plaukai slinko nuo narkozes.
Bet juk tam, kad isimtu implantus vel reikes gulti ant stalo, vel narkoze ir tt.
Well parašė:
Aciu uz nuoroda, skaitau ir paziuresiu. Ir ant saves dabar matau kas darosi organizme
Sveiki, skaitau šią temą, nors implantų nežadu dėtis, bet noriu pasikelti krūtinę, nes nukaro žindymo metu. Tai gal nesupyksit už komentarą...nueikit pas psichologą ir išsikalbėkit, gal nusiraminsit ir priimsit rami sprendimą, nes esant tokiai būsenai gali atsirast įvairiausių psichosomatinio pobūdžio negalavimų.
Well parašė:
Iki operacijos nuotraukos neturiu
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai