2018.04.04 23:14 (prieš 8 m.)
Well parašė:
Dabar kai skaitau kas nori darytis tikrai reiketu pasvert nes dabar galvojant man geriau be krutines negu su tokia ir tiek vargo ir dar jinai niekada nebus minksta…
Labas, iš dalies tave suprantu, bet tikrai manau, kad dabar apie išėmimą negalvok, nepulsi gi dabar dar visa sutinus atgal į operacinę-vėl narkozė, vėl iš naujo pjaus randų vietoje ir t.t
. Neabejotinai, kad implantai gali turėt įvairių šalutinių poveikių, bet tikrai dar jų negalėjai pajaust, čia per metų metus tiktai.
Nepamiršk, kad jau labai daug metų jie naudojami ir dauguma jų neišsiima.Be to, tikrai dar nespėjai jais pasidžiaugt, reikia dar laiko, leisk implantams prigyti ir gyvensi normalų gyvenimą, pamiršusi, kad juos turi.
Aš pati vien dėl implantų gal nebūčiau ryžusis operacijai, bet mano baisesnė problema buvo pilvas.Ir nors dirbu tokioj srity kur manęs niekas nesuprastų, jei žinotų, viską apmąsčius sau pasakiau, kad man toli gražu nebe 20, visą gyvenimą buvau be krūtinės, o po trijų vaikų -apskritai skūrelės liko, dabar noriu būt su Papais
Nors dar tik 5 sav ir krūtinė kieta ir skausminga, ir forma nėra tokia kokios norėjau, tikiuos dar pasitaisys- labai džiaugiuos, kad pasiryžau, nes bučiau gailėjusis, kodėl praleidau šansą pagyventi be kompleksų
Žodžiu, nebegalvok, kad blogai padarei, o pasidžiauk bent kelis metus.Per juos tikrai nieko neatsitiks nuo tų implantų