Well parašė:
Va jetau net baisu man pagalvoti apie guziukus:/
Tai negalvokit, tik reguliariai reikia tikrintis
ir viskas bus gerai
Well parašė:
Va jetau net baisu man pagalvoti apie guziukus:/
Tai negalvokit, tik reguliariai reikia tikrintis
ir viskas bus gerai
Fausta3 parašė:
Skauda nugara man labai ir sonkaulius ? užkimusi ir uztinusi kaip mėnesį gėrusi ? vyras reagavo normalia, matė kaip man sunku su tokia krūtine gyventi, ne leisdavau…
Sveiki, vis dar žindau, bet jau dabar matau, kad su krūtine liūdna situacija...iki nėštumo buvo C, prieš gimdymą D/E. Jau nėštumo metu visa oda krūtinės nuėjo strijom, o pilvukas nei vienos neturėjo, dabar krūtinė, regis, C dydžio vėl. Rašau "regis", nes nukarus siaubingai...liko tik odos maišiukai. Žinau, kad implantų nesidėsiu, turiu griežtą nuomonę šiuo klausimu, bet noriu jūsų pasiteirauti, ar jums nesiūlė tik pasikelti krūtinės, ar jau nebeįmanoma be implantų atstatyti krūtinės esant smarkiam nukarimui? Ačiū.
Siūlė, net buvo tokios mintys pradžioje tik pakėlimą daryti bet kadangi ji pas mane tirpdo toliau tai nusprendžiau jog reikia iškart deti dar ir implantus. Jei dabar jūsų yra c ir liks drąsiai galima bus daryti tik pakėlimą, mano krūtine visa strijomis nuėjusi buvo ir tikrai labai vai nukarusia viršus visiškai tuščias likęsUgmora parašė:
Sveiki, vis dar žindau, bet jau dabar matau, kad su krūtine liūdna situacija...iki nėštumo buvo C, prieš gimdymą D/E. Jau nėštumo metu visa oda krūtinės nuėjo strij…
Fausta3 parašė:
Siūlė, net buvo tokios mintys pradžioje tik pakėlimą daryti bet kadangi ji pas mane tirpdo toliau tai nusprendžiau jog reikia iškart deti dar ir implantus. Jei daba…
Mano irgi labai strijom nuėjus, bet implantų labiau bijau, nei strijų ar mažos trūtinės, tai bandysiu pasikelt. Ačiū už informaciją.
Fausta3 parašė:
Siūlė, net buvo tokios mintys pradžioje tik pakėlimą daryti bet kadangi ji pas mane tirpdo toliau tai nusprendžiau jog reikia iškart deti dar ir implantus. Jei daba…
O jeigu tik pakelima darant, kazin kiek sumazeja krutine? Dydziu?
Na žiūrint kiek tos odos turbut, pas mane butų likę labai mazi nes skuros žiauriai daug buvo...bet dydžiu manau tikrai sumažėjalikiki parašė:
O jeigu tik pakelima darant, kazin kiek sumazeja krutine? Dydziu?
sunrrise parašė:
Siandien turejo but duso diena. Nusiimiau liemenele ir taip bloga pasidare, vos nenukritau, ar tai normali reakcija? Ar jum irgi taip buvo? Uzsidejau atgal tuos sa…
Buvo silpna bet ir daktaras man pasake jeigu jausiuos negerai ten nukelti duso diena;) As siandien leidau sau pailset nuo liemenuko visa diena be jo taip gera:)) gal nieko blogo nebus....
Well parašė:
Buvo silpna bet ir daktaras man pasake jeigu jausiuos negerai ten nukelti duso diena;) As siandien leidau sau pailset nuo liemenuko visa diena be jo taip gera:)) ga…
Turbut ir man teks nukelt, o taip norejau nusipraust ☹️ O man kaip tik be liemeneles nepatinka but, atrodo iskris tie papai ir kaip tempt pradejo i vakara
Lygiai taip pat buvo šiandien, dar kai pamačiau jas tokias nevienodas išvis negera pasidarėsunrrise parašė:
Siandien turejo but duso diena. Nusiimiau liemenele ir taip bloga pasidare, vos nenukritau, ar tai normali reakcija? Ar jum irgi taip buvo? Uzsidejau atgal tuos sa…
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai