Well parašė:
As irgi galvoju kasdien ar to reikejo. Nesu modelis kad uzdirbciau isvaizda pinigus ir tai tikri modeliai naturalumu traukia. Bet kokiu atveju planuose turiu po pet…
Cia ateina suvokimas po op:))
Well parašė:
As irgi galvoju kasdien ar to reikejo. Nesu modelis kad uzdirbciau isvaizda pinigus ir tai tikri modeliai naturalumu traukia. Bet kokiu atveju planuose turiu po pet…
Cia ateina suvokimas po op:))
Well parašė:
O jus kokius tyrimus daretes po operacijos nes daktaru poziuris kad jeigu bus negerai tada reikia darytis bet jeigu viskas gerai tai nerekia jokiu tyrimu.
As kolkas nieko nesidariau, bet as kasmet ir taip del saves darausi krutu echo ir kraujo tyrimus, visokius moteriskus reikalus
ar jus kalbate apie kazkokius papildomus?
Well parašė:
Taip taip bet tai turiu omeny kruties po operacijos tyrimu nesidaret?
Kolkas dar ne, kita savaite eisiu apziurai 6men,ziuresiu ar is daktaro puses viskas ok, o paskui ziuresiu iki rudens tikrai pas mamologa eisiu.
Well parašė:
O kada jums tinimas nuejo nes man bent tau 2 savaites tai baisus tinimas. As vis ziurineju implantu isemima kad po isemimo irgi problemu yra nemazai reika salinti …
Man ji labai istinus nebuvo, bet dabar tikrai matau kad pamazejo, paminkstejo, o gal ir pripratau. Bet toks labai nesavas vaizdas man gal 3men buvo.
b1onde parašė:
Man ji labai istinus nebuvo, bet dabar tikrai matau kad pamazejo, paminkstejo, o gal ir pripratau. Bet toks labai nesavas vaizdas man gal 3men buvo.
O kiek laiko lemenuka niesiojot?
Well parašė:
Sutinku kad ir laiko reikia ir priprasti vet mano atveju jauciu kad tai buvo nereikalinga, nu bet nepabandes nezinosi:/ dabar jau zinau ir tikiuosi kad greitu metu…
Tikrai nenoriu izeisti, bet labai daug negatyviu pamastymu perduodate kitoms narems. Kol nepradejote rasyti apie visokias baisias pasekmes, net neturejau minties, kad kazkas gali nutikti. Aisku ir dabar tokiu minciu neuzleidziu, bet nuteikia vistiek nesmagiai
Siu laiku medicinije naudojama daug ivairiu svetimkuniu, kurie "imontuojami" i zmogaus kuna - dirbtiniai sanariai, sirdies stimuliatoriai, varztai, ploksteles ir dar velnias zino kas. Bet mazam procentui kas nutinka.
Isidejote implantus, turite nuostabia krutine, bet vietoj to, kad vytumete negatyvias mintis - dar daugiau ju prisisaukiate skaitydama apie visokias baisybes. Nurimkite, su kiekviena diena jausites vis geriau. Dziaukites tuo
Na, o jau paciu krastutiniu atveju, jeigu butent jums nutiktu kokia negerove - isimsite tuos implantus. Bet atminkite - blogos mintys materializuojasi, tad daugiau optimizmo!
Well parašė:
Dabar kai skaitau kas nori darytis tikrai reiketu pasvert nes dabar galvojant man geriau be krutines negu su tokia ir tiek vargo ir dar jinai niekada nebus minksta…
O pinigu negaila?
Viktorija-vika parašė:
Tikrai nenoriu izeisti, bet labai daug negatyviu pamastymu perduodate kitoms narems. Kol nepradejote rasyti apie visokias baisias pasekmes, net neturejau minties, k…
Jau tikrai blecha...tokia laiminga buvau, kad pagaliau viskas iseina...o cia ble...kaip pradejo rasinet tai tikrai kazkokia tamsuma apeme, reikia vyt tas mintis dabar kazkaip?
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai