seleste parašė:
O oda pasiduotu ir didesniems?
Nezinau net, krutine pati tai maza, bet krutines lasta tai tikrai plati...?
seleste parašė:
O oda pasiduotu ir didesniems?
Nezinau net, krutine pati tai maza, bet krutines lasta tai tikrai plati...?
Helenaja parašė:
Jus mažiau imkit į galva dėl blogiu pasekmių. Kiekvienam individualiai. Jei nesilaikai apribojimu ir varai toliau darbus naminius ir kilnojo sunku svori tai aišku b…
O kokius Jus dejotes? Kiek laiko po operacijos?
Well parašė:
Aa dejausi apvalius argonominius motiva 425 cc ir po 6 dienu kai po truputi nueina tinimas sumazejo bet man labai gerai parinko pagal oda ir kad is grastu neislist…
O jusu pacios kokia krutine, kokia apimtis pi krutine??
jielka parašė:
O jusu pacios kokia krutine, kokia apimtis pi krutine??
Mano buvo A dydzio. Ir niesiojau push up b75 dydzio.o dabar turiu c dydzio.
Well parašė:
Mano buvo A dydzio. Ir niesiojau push up b75 dydzio.o dabar turiu c dydzio.
Mano irgi A, su pushupu 85B.
Well parašė:
Sprendima tikrai ilgai priminejau apie 2 metus galvojau ir net paskutine minute pries operacija abejojau ar teisingai pasielgiu, vyras mano myli tokia kokia esu ir …
As irgi jau abejoju.. ka tokio suzinojai po op ko nezinojai pries, kad taip galvoji? Seip tai manau rizikos tiek kiek ir kiekvienai operacijai, tai yra mazi procentai.. bet ir kiekvienu vaistu lapeli paskaicius baisu gali pasidaryti bet kazkaip nemanai kad tau butinai tie baisus dalykai atsitiks ? Pvz kontraceptikus naudojant tai ten dievazi numirt galima paskaicius? Bet naudoju, nemastau kad jau man bus tos trombozes ??
Man antra ar trecia dienos tikrai nebuvo sunkiausios. Trecia diena ejau darytis manikiura ir pedikiura, tai ir pamirsusi buvau, kad kas daryta. Sunkiausia buvo 7-9 dienos, kai jauciau kartais deginama skausma ties vienu pjuviu. Buvo ir kelios naktys, kai sunku miegoti buvo, tai tuo metu tiesiog paimdavau i rankas telefona ir skaitinedavau, kol miegas suimdavo. O kuo toliau, tuo viskas lengviau. Rytoj 3 savaites, nepatogumo praktiskai nejauciu. Rytoj nusilipinsiu pleistrus aplink krutine ir pagaliau pasidziaugsiu graziu vaizdu
Kire parašė:
Man antra ar trecia dienos tikrai nebuvo sunkiausios. Trecia diena ejau darytis manikiura ir pedikiura, tai ir pamirsusi buvau, kad kas daryta. Sunkiausia buvo 7-9 …
As nusilipinau pleistrus 3 diena aplink krutine ir jau maciau ta vaizda. O kodel jus tai ilgai laikete pleistrus, praustis nepatogu:/
Aš kažkaip neskaičiau apie blogąja implantu puse, apie organizmo atmetimus, svetimkūnius ir vėžio rizika, viską suprantu, kad tai gali nutikti, bet pakolkas noras turėti gražia ir dailia krutine per sveria viską
o nuo vėžio niekas nėra apsaugotas, net nežinai kada ir nuo ko gali susirgti
As labai daug perskaiciau bet jau po operacijos ir taip buvo tikriausiai klaida kad nepasidomejau iki operacijos:/ iki operacijos skaiciau ir maciau kad viskas gerai jokios gresmes cia nera. Bet graziausia yra moters krutine naturali o ne su implantu bent jau paspaudus tikrai:)) siuo metu yra kaip yra stengiuos priprast ir bandyti dziaugtis bet neatmetu proceduros isimti implantus. Gal kas daretes tokia operacja?
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai