jielka parašė:
Tai jo dar normaliai cia, bet Jankunas labai reklamuoja save, ir kiek girdejau tai "pasikeles"toks ?
Bet cia tik mano susidariusi nuomone ?gal istikruju jis labai fainas o svarbiausia profesionalas ?
jielka parašė:
Tai jo dar normaliai cia, bet Jankunas labai reklamuoja save, ir kiek girdejau tai "pasikeles"toks ?
Bet cia tik mano susidariusi nuomone ?gal istikruju jis labai fainas o svarbiausia profesionalas ?
jielka parašė:
Na man jis pasirode labai malonus ir tikrai nepasikeles
Xxx30 parašė:
Na man jis pasirode labai malonus ir tikrai nepasikeles![]()
Na tai ir vel gi, kiek zmoniu tiek nuomoniu?.O kazin kiek val.iki op negalima nieko valgyti??
jielka parašė:
Na tai ir vel gi, kiek zmoniu tiek nuomoniu?.O kazin kiek val.iki op negalima nieko valgyti??
Man operacija bus 14:30, tai sake nuo 9val ryto nieko nevalgyt ir negert
Xxx30 parašė:
Man operacija bus 14:30, tai sake nuo 9val ryto nieko nevalgyt ir negert
Supratau, aciu ?
Sportuojancios metginos, po kiek savaiciu grizot prie iprasto kruvio? Begiot kada pradejot?pas mane darbas pakankamai fiziskai aktyvus, reikia kartais greitai reguot, nubegt, pakelt kokius 5-10 kg ir rankas pakilnot... aisku ne nuolat taip judriai, bet situaciju pasitaiko, kur negali laukti..galvoju ar po triju savaiciu jau imanoma i toki darba grizti? Kaip is jusu patirties? ?
Susitariau del datos, bet jau pradedu bijoti po operacinio laiko.. atrodo amzinybe negrysiu i iprasta aktyvuma, o jeigu negis taip kaip reikia ? Tu papyciu taip noriu! Bet jau beveik galvoju atsaukti del baimiu visokiu ? As cia viena tokia trypciojanti vietoj?? Merginos padrasinkit!! Taip gera skaityti, kurios jau po op ir dziaugiasi! Kiek skaitau visoms viskas oki po op, tai kaip cia taip as prisigalvoju kad man taip nebus gerai?!? ???
Jenta parašė:
Susitariau del datos, bet jau pradedu bijoti po operacinio laiko.. atrodo amzinybe negrysiu i iprasta aktyvuma, o jeigu negis taip kaip reikia ? Tu papyciu taip nor…
Nereikia panikuot!Viskas išgyvenama?Aš asmeniškai po 3 sav dar nepuoliau kilnot daiktų ir savo vaiko ?Bet po 4 sav, jau drąsiau viską dariau ir krūtinės jau beveik neskauda, bet mano op buvo dviguba, todėl saugojaus labiau?
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai