Agne@geize parašė:
man net skraidyt buvo uzdraude, del slegio lektuve. o cia ilgas skrydis... nesvarus vanduo, higiena...
Kaip idomiai, nes skrydis seip isvis sako neitakoja nestumo
Agne@geize parašė:
man net skraidyt buvo uzdraude, del slegio lektuve. o cia ilgas skrydis... nesvarus vanduo, higiena...
Kaip idomiai, nes skrydis seip isvis sako neitakoja nestumo
Agne@geize parašė:
mes kai grizom i Lt as dar buvau dekretinese, kai jos pasibaige pasiemiau atostogas darbe, o po atostogu viska online uzsidariau, darbe irgi uzteko visu skanuotu do…
Ačiukas ?
Bella4 parašė:
Merginos gal kurios daretes semi private ar private maternity care.
neesu dariusis bet girdejus kad semi private kainos svyruoja tarp €1,000 - €2,000 ir daugiau, o private prasideda nuo €2,000 iki €4,000 ir daugiau.... dar priklausys kur rinksites.
Kameli@ parašė:
neesu dariusis bet girdejus kad semi private kainos svyruoja tarp €1,000 - €2,000 ir daugiau, o private prasideda nuo €2,000 iki €4,000 ir daugiau.... dar prikla…
Galway pas micheal o leary pries 3 metus kainavo 6000. I sia kaina iejo pilna nestumo prieziura, skenai kiekvieno vizito metu ir po gimdymo patikrinimas. Manyciau jeigu nestumas nekomplikuotas, sia suma ir taip rasite kur padeti.
dolitukeee parašė:
Galway pas micheal o leary pries 3 metus kainavo 6000. I sia kaina iejo pilna nestumo prieziura, skenai kiekvieno vizito metu ir po gimdymo patikrinimas. Manyciau j…
Pritariu jums.
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai