2018.03.25 12:36 (prieš 8 m.)
Bella4 parašė:
O gal mamytes turi patarimu del gine? ar visos pas kauslauska lankotes, gal kas buvot ir pas Lina Rova? Ar dar kur lanketes. Tesiog idomu pasidare ar renkates Lt gy…
As rekomenduoju tik Kazlauska. Ana syki apsilankiau pas kita gyd kuri atvaziuoja is Lietuvos i My family gp clinic, sakiau, kad skauda desine puse, bet ji paziurejo ir sako nieko tokio cia, ir po keliu dienu isveze mane i ligonine, pasirodo antras nestumas buvo kiausintakyje, tai jis prazude ir mano nestuma gimdoje ? Todel dabar nusprendem su vyru lankytis tik pas Kazlauska. Esu turejus 3 negimdinius ir visus kartus kai jokie kiti gydytojai nemate, Kazlauskas puikiai ir laiku diagnozuodavo. Nuo siol tik pas Kazlauska
O del keliones, tai spreskit pagal save.. As tai vaziuociau, nes as isvis visokiems virusams esu atspari, gyvenime nesu niekuo sirgusi, jei jusu organizmas labiau pasiduoda ligoms, gal vertetu susilaikyti, nes nestumo metu imunitetas susilpneja truputi, o skiepytis nestumo metu isvis nepatariama, ypac tokiam ansktyvam laike.