raja parašė:
sveika mergytniu jo didutis tavo vaikinukas
ir mano small baby gime 3480kg
vos nenukritau nuo operacines stalo kaip pasake
siaip praejo viskas gerai,tik bijojau labai nors ir antras jau cp
dabar ir jau gerai jauciuos,sakua jau i sokius galeciau lekti
o maziukas mano gerai,fainas toks spokiukas
negaliu vis dar atsidziaugti,traukia vaikinas po 90ml gal ir daugiau noretu
na o su dukryte biski bedu yra,pradejo streikuoti juodai,atsikalbineti,ji su teciu buvo tas dienas kai as ligoninei buvau,tai jei ka as dabar pasakau sako nemyliu mamos
na jai sakyciau pasikeitimas toks vau...man rods pavydi ji,bet juk ir jai demesio skiriam,tik labai saugoti mazyli turim nuo jos,nes ji dar gal nesupranta,taip grubiai kaip su savo lelem zinai elgiasi,tai kukuruzu broliui pasiulo
na bet tu vargsiuke ir prisikankinai eina sau.....
bet aciu dievui viskas baigesi gerai,zinok ir as buciau jauciu dar nesiojusi ir nesiojusi savo leliu jei ne cp
beje kaip jums bambyte??
Sveikos visos!
Na del bambutes snd leksim iki GP pasirodyti, negrazi ji man atrodo tokia , viduja toks zalias , kaip pulinukas , beje dar ir virkstele mums nenukritusi , ziuresim ka sakys , bet jauciu kaip visad '' its normal''...O tu , Raja, kuom maitini savo mazyli MP ar jau misinukais , nes maniskis kiaura para kabo ant papulio ir istisai yra alkanas, atrodo to pienuko yra , bet gal jam neuztenka?!
ir per kiekvina maitinima prisikakina , nespeju pampius keisti...Maniskis po gimdymo nukrito 340gr, tai noriu dar pasisverti ar nors kiek priaugo nuo to mano pienuko , nes toks ilgas ir kudutis man atrodo...
O del dukrytes nesiparink , tai pavydas , maniskiams pirmiems taip buvo , su laiku mergyte apsipras ir susinormalizuos , tik prizvelk , kad ko nepridarytu , nes manoji buvo broliui blanketa ant galvytes uzklojusi , ''tic tac'' zirniuko vos neikiso , tipo broliukas irgi nori , skirtumas buvo 4m.
tai isauklejau, kad namuose reik vaikscioti su tapkem arba kojinem tai dabar pats bumba jei kas i namus isivaro tiesiai su batais, net ir savo tevus aukleja, kad negalima su batais po namus vaikscioti